Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO POD HITNO TREBA I KOD NAS ZABRANITI,BOLEST PRAVA
krajnje je vrijeme da se i u Bosni zabrani ovaj primitivizam
@Talib Pa jedini razlog za nošenje burke se navodi tobožnja \"zaštita\" žena od seksualnog napastvovanja, jer je muškarcu po takvima kao ti potrebno s.eksua.lno zadovoljavanje i po više puta na dan i noć. Sori ali tako ti je to. Zašto bi inače šezdesetogodišnjak ženio dijete od 8, 10 godina kao treću, četvrtu ili već koju ženu. Jednu otjeraš, drugu uzmeš i uvijek ih je najviše četiri, a one svaki puta sve mlađe i mlađe (dijete do djeteta). Pe.dofili gnusni!!!!!!!!
@Amy lee,bujrum samo naprijed. Vi zaboravili da muslimani vise vole smrt nego vi svoj pateticni zivot. :)
@Burka Sigurno si neki hodzica ponizeni.Nemoj da lazes pacove mali,zene Alla-hovog Poslanika su nosile pokrivala za lica,burku,niqab i slicno. Lazove,koristite se sa par ofucanih fraza da bi zavodili mase.Kur\'an je spusten da bi ukinuo Arapsku dzahalijetsku tradiciju,a ne da bi je promovisao! Muslimanke ne nose niqabe pacove mali radi onih koji su opsjednuti sexom,za takve je buhara ili sablja! Naravno da pokrivanje lica ima utemeljenje u Kur\'anu a da za sunnet ne govorim,ali za hodze sufijice i druge novotare nema,jer kako ce biti kada i ne slijede Kur\'an nego svoje strasti. @Ampak primi islam,uskoro ces posvjedocit masovnom pralezu na pravu vjeru,spasi se kazne na Sudnjem danu,koja je pripremljena za svoje nevjernike i mnogobosce.Ja ti zaista zelim dobro.
samo polako... istjerat će njih iz Evrope... neće Evropa ove primitivce još dugo trpiti... svi će oni u Aziju i Afriku. :))) još samo malo... ;)
Kome se ne sviđa, uvijek se može vratiti u ljepote Afganistana, Jordana, Omana, Turske, Kurdistana, Lagumdžistana (24 posto PiH) i drugih -stana.
Ovo bi trebao cijeli svijet zabraniti, arapska glupost koja nas samo unazadjuje i nista vise. A za ove koji se cude, pa kad zena mora da se ogrne kada ide u saudijsku arabiju da postuje njihove zakone, onda bi logicno bilo da ta zena treba isto tako da postuje europske zakone i da se ne pokriva. Ovi nasi djilkosi izetbegovicu su nam sve ovo doveli ovde
Svaka čast. Tako i treba. Ovo pokrivanje ima isključivo političku i lokalno tradicijsku pozadinu a nikakvu utemeljenost na Kur.anu. Burku i njeno nošenje trba tumačiti isključivo u kontekstu tradicije, običaja i kulture onih naroda u kojima se to pokrivalo nosi. Burka u toj tradiciji šalje poruku.. ovdje su muškarci opsjednuti s.eksom i se.ksualni naboj je prešao u bolest pa je poželjno da se žena sakrije kako bi izbjegla javno sil.ovanje usred bijela dana. Burka samo pokazuje kakav je muškarac u toj zajednici.
\"Zbog toga je nemoguće identifikovani te ljude, što izaziva probleme kada izbije nasilje ili prilikom kontrole identiteta, kazao je on\" Hajmo zabraniti i fantomke zakonom, jer i one otezavaju identifikaciju osoba koji ih nose. Skidanje nikaba u sustini ne mjenja nista...muslimanke ce i dalje radjati u prosjeku po petoro djece i 20-30 godina kasnije ce vase krscanke morati nositi nikab jer ce zivjeti u serijatskoj drzavi... Do tada, hvatajte se za slamku jer ste svakako u poziciji davljenika...
Neka zabranite i kod nas u BiH,ali da mi je vidit heroja koji ce mojoj zeni skinut niqab,a kazne pisite,ionako ih nikad necu platit.Svoje ma.tere,ze.ne i kce.rke ste poskidali,do kraja,i zamisli bahatosti vi bi i tudje ze.ne skidali?Auuu,ne cinimo mi muslimani vama nepravdu,vi je cinite sami sebi ovakvim postupcima!Samo sabur,bilo je ovdje nekada Pravde,bice je ponovo,bez sumnje! Sto se vise muslimanima cini nepravda,odm.azda bude sve veca,ne cinimo mi muslimani vama nepravdu vi je cinite sami sebi.
JESU LI OVO NEKI PCELARI NA SLICI, P.O.S.E.R.E.M IM SE SESIR..
\"Zbog toga je nemoguće identifikovani te ljude, što izaziva probleme kada izbije nasilje ili prilikom kontrole identiteta, kazao je on\" Nidje veze, pa kad izbije nasilje skidaj ih gole ako hoces, kakve veze ovo ima. Sta je slijedece? I suncane naocale otezavaju identifikaciju..
Ovim mujama možeš umjesto žene poturiti kamilu, ne bi primijetili razliku.
ove su dobre za rad u pčelinjaku...
svaka cast! bas mi je drago