Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo bi Bosnjo odma zgrabio.
Dje ne bi, ubilo se za kladionice
Amko ti si napacen dok mene tako komentarises.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mi obiljezavamo godisnjicu zatvaranja Zemaljskog muzeja,toplane haj rade haj ne rade,vode sad ima sad nema,porodiljama ne isplacuju naknade....a tamo neki hladni,ustogljeni ovakvi-onakvi istresu 14 tona novca.Sta ce oni nemaju oni naseg rahatluka:)
Ma pricajte vi sta hocete,pola vas nema pojma sta pisete.U Svicarskoj se nekaze cent nego RAPPEN I treba da protestuju jer je narod zasluzio..Pola plate dajemo za racune i daj boze da ovo uspije..Nije u Bosni niko kriv od naroda sto imaju tri predsjednika svak sebi grabi..zato o ovome netreba vas bit briga nije u vasu korist da lupetate i gubite vrijeme...
Jednog suncanog dana 3014. godine desit ce se slicna situuacija u BiH! Ali kamion ce bit pun petaka :P tace svicarci fukare...
Odlicna ideja , I onako 90% ljudi radi bezveze poslove samo da placa racune! Na ovaj nacin svako bi imao po 2500 franaka za potrositi svaki mjesec (ekonomski rast) a drzava bi pokupila kajmak na kraju god. kroz poreze! Genijalni svicarci! Raspodjela bogatstva je jedini nacin I za Evropu za izlazak iz krize!
Hahhaha, pa svako zna da para nema ,ili ti to tako zele prikazati! Svjetska kriza nije kriza papirnih ili metalnih moneta , nego 0 I 1-ica u necijem kompjuteru, znaci para nemaaaaa! Sve ono stvarno vrijedno u jednoj zemlji je uvijek tu(Je li Grcka ostala bez plaza ili mora zato sto je u krizi?), prirodna bogatsva ne nestaju,kao ni reserve, novaca, zlata ,dragog kamenja ,umjetnina, tako da pare nisu problem para imaaaa! Ja na ovo posmatram samo kao na odlicnu pocetnu tacku za sve I narod I drzavu! Svako ima pare za stan I hranu, a ako radis (2500 franaka stimulacije svaki mjesec ce te tjerati da imas jos vise) zamisli ekonomski bum (vise se trosi ,vise se zaradjuje ,vise se placa poreza) I profit same drzave od svih taksa I poreza! Jel sad vidis da si glup, vjerujes tv-u I politicarima!
Boli te kita za vasim misljenjima ali ne kontam ova dva negativna glasa?????? Pa je li to vas dvoje radite super poslove na kojima zaradjujete dovoljno da mozete ostaviti svaki mjesec nesto sa strane, mozete li potrositi svaki mjesec 200 mara onako bez veze, na zajebanciju! Je li se to budite od dragosti u 6 ujutro da bi do 7 bili na nekom sugavom poslu , nemate kredite, zivot vam je super? Jednom me je prijatelj upoznao sa bosanskim sudijom u Sudu pravde u Strasburgu, pa mi poslije kaze kako nije fer sto sudije zaradjuju izmedju 18000 I 20000 eura mjesecno!!!!!!!!!!!!! A ja mu kazem naravno da je fer, nije fer da JA zaradjujem 1500!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Cuj 5 CENTI pa dragi klix od kada je to euro odnosno cent u CH???????? I vi lupate a da nekad niste ni svjesni sta???
Pa i kod njih se sitne monete nazivaju centi. Npr 1 Fr i 0,40 centi..kapiras?
cini mi se da nam je neko obecao da cemo biti mala svicarka i da cemo jesti zlatnim kasikama ???
Naime, Naime moj Naime.
Sledeci put nek protestuju ovako ispred moje zgrade... Welcome dear Swiss people!!!
džeba vam novci moji su novci džeba vam vino dobre volje..... ;)
Džaba vam novci moji sinovci, džaba vam bilo dobre volje.
Hvala ivice ;) ali ovo gore je prilagodjeni tekst :)
'Oce 'ljeba bez motike... E nece da moze!!! :DDDDD
Ostavi, ne diraj. Sad će Ahmet s kamionom da bacimo jednu turu.
da je ovo bilo na mladu prosuti...a djeca okolo! :)
Kao što naš poznati kantautor reče: ''Moj je život Švicarska, skoro pa savršen.''
suvišno je komentarisati šta bi se desilo da kod nas istresu "kamion feninga"... bilo bi i mrtvih garant!
dok oni razvlace bosanci nemaju sta da jedu.pu kako vas nije stid...
Molio bi poštovane švicarce da drugi put kad budu protestvovali na ovaj način, istovare šleper u moju avliju. Unaprijed se zahvaljujem. :)