Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U nas Hrvat to i bez referenduma ne plačaju RTV pretpaltu :)
Kakvi su levati ovi svicarci. Umjesto da se na nas ugledaju,ne plaćaju ništa što ne moraju i da im država ode u 3pm i budu zadnja bijeda u Evropi.
Nije sve u parama i pretplati-treba imati nesto i u zlatu. Salu na stranu, nije sve u pretplati, problem je u kvaliteti i ne-plateznoj moci vecine populacije. Posebno pitanje je da li je RTV stvarno javni servis ili masinerija u rukama vladajucih stranaka koja sluzi za ispiranje mozgova.
hahaha , a ovi nama prosipaju priču kako svaka država ima javni servis , samo da znam.Hvala klixe na ovoj informaciji.
@xPlPUNx a ti si jos veca budala cim imas vremena da se zajebavas sa nepotrebnim stvarima!
@xPlPUNx Interesantan je mentalni sklop klixovaca, za istu stvar jednom minusi a drugi put plusevi. Inteligentno, nema sta...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svicarci jos malo pa savrseni...
treba ukinuti, ili neka plaćaju oni koji to žele gledati.. zašto davati 392 eura godišnje za nešto što ne gledaš.