Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam kolegu sa 47 godina staža, kad bude išo u penziju morat će ga jedinica specijalne policije izvest iz firme
nije jedini znam ih dosta sa skoro 70 godina života rade i malo im
Pametan čovjek/žena. Treba iskoristiti sve "čari" birokracije multikulti bolesnog zapada kad si tamo i pokupiti im novac. Ne volim ni ove "izbjeglice" ali ih potpuno razumijem i podržavam u guljenju proračuna na račun zapadnih budala kad si to sami dopuštaju.
"Bakire Izetbegoviću, pa šta ti radiš ovde??? Ja sam plastični hirurg!" "Znam, došao sam da se operišem. Hoću da postanem žena i odem ranije u penziju." "Dobro, ali moram da ti odsečem kurrac." "Koji kurrac???"
1125 eura mjesecna penzija, mislim da je to malo za svicarsku
Pa kazu napravimo od BIH Svicarsku???
ma ja prijavis se ko bosnjak ili ko zena
jel samo rupu u zakonu ili?
Jedino bi mozda ovaj zakon nase politicare otjerao u penziju.
Za biseru zakon ne postoji#
Prekuco igricu!
Gdje ces ovo napisati nasim penzionerima da je gore od 12 do 25 milja eura penzija😀
Scepan Scekic
ovo su se nesto preveslali.. ako penzije pocinju od 13000€, to je mozda visoko ako si u mexicu . u svici odes 3x u restoran pojest popit ode 300€.. a treba platit i stancic 1500..
Zamjenio zakonsku za međunožnu rupu.
Penzije treba ukinut
Ispratit ove koji su je docekali..i kud koji mili moji
Pravi djecu..da ti budu sigurnost
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Bakire Izetbegoviću, pa šta ti radiš ovde??? Ja sam plastičan hirurg!" "Znam, došao sam da se operišem. Hoću da postanem žena i odem ranije u penziju." "Dobro, ali moram da ti odsečem kurrac." "Koji kurrac???"
Politicari su bespolni, kao amebe , sto objasnjava njihovo ostajanje na poslu dok ne umru a isto tako i bespolno razmonozavanje istomisljenih ameba.