Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isključili sve komentare na člancima o islamistima. Šteta, ljudi treba da govore o tome i da to osuđuju, ukidanjem komentara se samo daje podrška islamistima i muslimanima! Treba ih sve proterati u Afriku odakle su i došli i tamo nek se klanjaju onom pedofilu mohamedu!
U tom slucaju vas srbe bi trebalo iseliti sa planete.Vi ste u jednom gradicu koji se zove Srebrenica u jednom danu ubili preko 8000 ljudi.
Ceo svet zna da ste se to sami među sobom poubijali.... Koliko ja vidim muslimani se šure samo među sobom - Syria, Iraq , Afghanistan, Lybia, Egypt, Tunis, Somalia, Nigeria - Boko Haram, Al Kaida, ISIL. Sav je svet je cveće u odnosu na muslimanske varvare i sledbenike jednog pedofila!
Dobro pa meni trenutno ne treba eurostar nego thalys
......ma to neki bosančeros suši stelju, ništa strašno:))))
A da ponovo su krivci mudžehedini i teroristi ili 'pak islamska država :s
prpica..aaa šta pričam...