Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aj ti daj jedan dokaz da nije? uostalom, i da nije, sta tebe briga sta ostali rade u krevetu? zivi svoj zivot i pusti druge da zive. a ako je jedina funkcija bracne veze ta da proizvode djecu, jeli to znaci da hetero parovi koji ne mogu zaceti isto nebi trebali imati pravo da se vjencaju? i p.s. djeca se radjaju i izvan bracnih zajdenica.
Peshko, Peshko, daj validan dokaz da je homoseksualno ponašanje kod pojedinaca urođeno i genetski predodređeno. (Priča da smo mi zaostali, a vi liberalni i napredni nije nikakav argument). Da čujem...
Šta kaže Bosanceros, samo u državama sa krstom ima istospolnih brakova, sreća pa je Bosna i Hercegovina, većinski Bošnjačka država i ovo nikada neće doživjeti u BiH.Naravno ni u Iranu, Iraku, Saudijskoj Arabiji, Turskoj, Maleziji, Pakistanu, Afganistanu, Maroku nema istospolnih brakova, i odmah te zemlje imaju visok natalitet, i rast stanovništva. S druge strane u Bosancerosovj nokiji, vlada bela kuga, žale se kako im je stanovništvo sve starije, svake godine parada homoseksualaca, snimiše film Parada, sa onom lažnom ideologijom Ko nas bre zavadi? grđanski rat i ostale njihove laži. Predlažem da u maloj Nokiji uvedete istospolne brakove, pošto je svako zlo od vas došlo na Balkanu, pa nek onda bude i ovo zlo.
Pa sta mai liberal :)? Eto predlazem da tvoj decko i ti budete pokusni kunici..nek\' samo jedan od vas zatrudni, ne morate obojica..ja cu prvi ubaciti listic u kutiju da vas legalizuju..i nek smo zaostali, al\' nemoj nas je.ba.ti ziv bio :)
A sta vas glupe bosance boli klinac hoce li legalizirati homoseksualne brakove u UK? @pozdrav, po kojim to naucnim dokazima iznosis svoje tvrdnje. \'bem vas zaostale i homofobicne!
anglikanci su danas za ljudske slobode ono sto su grci bili prije 2500 godina
za bebu je potrebno dvoje-ŽENA I MUŠKARAC
najveca mraka su ovi anglikanci, sve ih treba konvertirati u druge religije, a anglikanstvo treba zabraniti zakoom i kaznom zatvora od 10 godina ili 100 000 € ko se javno proglasi anglikancom
Ima pravo. Homoseksualizam se protivi prirodnom instinktu covjeka, od njega nema nikakve koristi, samo poremeceni zivotinjski nagon. Najveca propaganda jakog gej lobija je da si potencijalni peder ako ih ne volis. Laz naravno, jer napad je najbolja obrana. nisam programiran da mrzim nekoga, ali neka ih podalje od mene, niti samo zbog svoje nesavrsenosti kadar da im sudim. Ima Jedan najpravedniji sudija za to.Have a nice day :)
totalno pogresno prenesena vijest covjek se protivi koriscenju termina \"brak\" za istospolnu zajednicu dok nema problem sa \"gradjanskim partnerstvom\" http://www.bbc.co.uk/news/uk-16771101