Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I treba ga predlozti za nagradu jer je lik izgubio sve da bi otkrio samo djelic americkog prljavog vesa... Pogani su ameri
Zaslužio je on mnogo više od Nobelove nagrade :) .
Dakako treba mu dodijeliti Nobelovu nagradu, a zasluzio je i vise, za mene on je heroj novog vremena, zrtvujuci lagodan zivot odlucio se da svijetu obznani sta se radi u americkoj administraciji jer mu savjest nije mogla drugacije. Nadam se da ce naci miran kutak negdje na ovoj Zemlji, a ja mu od srca zelim sve najbolje, on je moj heroj a sigurno i milijardama drugih stanovnika .
To je najmanje sto mogu uciniti za njega. Skidam mu kapu sto je jedan od rijetkih koji se usudio progovoriti o tome sto NSA a time i ostale americke agencije godinama rade.
Nisam znao da postoji nobelova nagrada za samoubistvo...
...izgleda profesoru dojadio život...
zenicki nastavnik predlozio cevape za veceru
svaka cast profi, ali realno nema nista od toga...eddie otkrio evropi da ih ameri spijuniraju, a oni uzvratili sa uskracivanjem dozvole da evin moralesov avion prodje kroz njihov vazdusni prostor, i prizemljavanjem istog...jer su mislili da je eddie on board...eddie sada yebe sam sebi mater, kad je dopustio sebi da bude toliko glup i da glumi junaka...
ta nagrada je izgubila svaki moralni smisao kad se uzme u obzir koliko je fašista do sada primilo nobelovu nagradu za mir.
...misliš na kisindžera ?
mislim na obamu, a i na kisinđera također. smiješna je i dodjela nobelove nagrade evropskoj uniji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
EDWARDA ZA KRALJA!
VELIKO POSTOVANJE ZA SNOWDENA !
Ja vjerujem da ce se i Ameri sloziti sa ovom nominacijom :)))))