Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da stave kašiku u gaće pa valjda u donji veš nismo na heco pijaci.
"...2015. godine, 38.000 djevojčica i žena u Švedskoj je podvrgnuto obrezivanju polnog organa. Među njima su većinom žene iz Somalije, Eritreje, Etiopije, Egipta i Gambije..." Pa stoko zaostala!
Moze i petaka gvozdenog da metnu.
Joj gluposti. Sta kao ne mogu jednostavno zvati upomoc.
Zalosno sta se sve mora poduzeti zato sto muskarci ne mogu da drze onu stvar u gacama.
Podrska kasikama u gacama! hahahhah .(zvuci smjesno,mada situacija ovih djevojcica uopste nije smjesna,vec prava tragedija) Mogla bi se neka bolja solucija nac da se pomogne djevojcimama zrtvama trgovine..al i kasika nije losa solucija za prvu pomoc,bar je lako dostupna.
Odavno gluplji članak nisam pročitao. Ko da su ga pisali Jehovini svjedoci ili vitezovi Templari. Intencija je očita.
S' obzirom da nisu spomenuli ono sta je ocito, a to je da je ovo problem unutar vecina Islamskih drzava, rekao bi da je prije slucaj da su ga pisali ljevicari....
Mala vadi kašiku nisam ti ja Džazira haha 😄😄😄😄
ahahahahahahahahahahaah :) morgen sedmance........lost in space and time :(
lost in teren.....morgen u podne seven 😄
Poslije aerodroma gatanjecu kašiku. Da se vidi kad će se pojaviti zagondžija bez ugovora "prava ljubav". Ah imam viđenje...
Ćuna je bolja od kašike
Prisluskivo sam komsije Kurde , planiraju ove godine autom u Kurdistan da to obave.
Nasi ljudi sa jebenog Balkana imaju problem da se ukope u zapdanu Europu. Sa Balkana koji je dio Europe. Sta su ocekivali sa ovima van Europe?
Imal’ šveđana u švedskoj???
joj naslova Allahu dragi
Ne posustaj, ljepoto Waris Dirie, borbeno i u srcu Europe.. zauvijek zaštiti sve djevojčice na ovoj planeti.