Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slažem se vraćaj ih pod hitno ! Ali gdje će ih vratit ?????? Većina ih nema dokumente ili su lažni. Jedino šta im ostaje da ih rasporede po Balkanskim zemljama..
Treba ih natjerat da se pjeske vrate kucama isto nako kako su i dosli , da mi na Balkanu ponovo malo profitiramo a i da njima nikad vise nepadne na pamet da krenu put Evrope !
U bOsniu bracolini,bosnje su spremne da puse vam karine.Samo pokazite tisucu euraaaa i ima da osvoite pol sarajeva..........
Pogledaj slike anađele ! Svi protjerani mladi lijepi radno sposobni ! A švedskoj fali jeftine radne. Žene mlade plodne i nose djecu kao dokaz. A Švedskom hara bijela kuga, na putu je BiH ! PROTJERUJE STARE nemoćne nesposobne. A u Siriji su takvi i ostali ! Nisu mogli pješke 5000 kilometara do Berlina.
Ko ce to sada sve pokupiti
SVE to vratite od kuda je došlo,sve
Ma nece, to je samo zastrasivanje...
kada svake godine vrate, sto nebi i sada,., koji ce im klinac kada im neeetrebaju(obrazovanje 0 bobaka