Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bijednici, koji su to uradili
Dajte malo bosnjaci zalozite se za krscane u siriji i irskua1ahsjmo malo protesta ispred ambasade Saudije i Katara u Sarajevu jer zemlje serijata i srca islama, vase religije, nece da prime nikoga!Vi dosli predavanja evropi drzet!Pa najbolje da evropa ove sto prose sadaku sama uzdrzava!Sreca pa postoji internet pa ljudi u EU vide slike iz engleske i svedske!
Vidi vidi Evrope i standarda, kakvi teroristi, Evropa ima opasnih ljudskih problema u svom vrticu... ova islamofobia napuhana je dozvolila da se oni stari ektremisti probude ali ipak kad se radi o nemuslimanu koji pali izbjeglice ne naziva se terorista ali kad se radi o muslimanu odmah ga na smrt osude
joj boze mili, sta je ovo na pomolu u Evropi!
niko nikoga vise ne tolerise........pravi Babylon