Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako su u BiH tukli izbjeglice sa Kosova u vozilima javnog prevoza.Najgora je stvar u zivotu pasti u nemilost gorem od sebe i ne ljudima.
ko ih je bio, merhametlije?
@senpai ,Bili ih oni sto su prije rata jurisali na siptare zajedno sa Srbima da bi se dokazali Srbima i bivsem rezimu.
i kod nas bi bio bjen sta je veliko cudo... jedino ne bi mozda u Sarajvu. Kontam nesto pa zamislim da je situacija obratna recimo da je rat u Francuskoj i da su izbjeglice iz Europe nahrupile u Saudiju ili UAE, Kuwait a da redovno ti isti francuzi vrse teroristicke napade po Dubaiju, Tel Avivu, Kairu, Teheranu..? Sta mislite kako bi se te drzave i pojedinci odnosili prema izbjeglicama iz Europe? Ja mislim da ih ne bi ni primili a o postupcima pojedinaca kao u ovom slucaju mogu samo zamisliti...
fucking inbred zombies
nije dao da se slika..sumnjiv...
slika se šalje u bazu gdje automatski te provjere , a ako te nema u bazi, ima da budeš,,,policijski nalog , vozač nije kriv
@PaziUjedam sve izbjeglice i sumnjivci su u bazi, ako je vozač posumnjao a jeste ima ga pravo slikati i poslati u centralnu bazu..dobro ne moraš mi vjerovati, to je tvoje pravo..ali ne brini svi smo mi u nekoj bazi...za 10 godina će ti biti jasno
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
tuci pedere kozojebne
ko o cemu....
Zasto nije dozvolio da ga vozac uslika? Ne razumijem! I on je uslikao vozaca . Medjutim, reakcija vozaca je samo dno dna. Ako vec mrzi strance , neka svoj bijes iskali nad politicarima koji vode politiku kakvu vode ,a ne nad neduznim ljudima. Sramota!
Ovi iz sirije se ne znaju tuci?
sta mislis sto su u sveckoj
Svjedoka u zatvor
Švedska tolerancija je bezgranična,ljudima se divim koliko su tolerantni.
Zar nije morbidan komentar na ovakav video????
@YAHOOOOO Nije druže,Evropska tolerancija prema došljacima je prevelika,to su činjenice.Zašto ovi ne idu u bogate zalivske zemlje tipa Bahrein,Kuvait,UAE,Katar...pa i u s.vehabiju. Jedino stoji da u SAD i EU kumovale velikom broju izbjeglica iz tih arapskih država.Sada je cijela EU bori sa pridošlim kulturama koje nemaju veze sa Evropom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mozda ne bi bilo lose objaviti info koliko je izbjeglica primljeno u Svedsku, koliko ih je dobilo azil do sada, posao, skolovanje? Uvijek se spinuju ove ruzne price, izvlace se slucajevi iz konteksta da ovde dobri bosnjaci pljuju po svedjanima. Ne opravdavam nasilnike ovog tipa ali iskreno mogao je biti napadnut nijemac ili bosanac pardon bosnjak i sta... autor ovog clanka ima neki poseban cilj kao i ostali.
Ljudi su generalno isprepadani sirom svijeta, svaki danom sve vise i vise, tako da me ova reakcija vozaca uopste nije iznenadila. Ne opravdavam ovo ponasanje, zao mi je ovog neduznog covjeka ali tako je kako je, bice ovakvih scena jos.
čovjek je odma ponižen kada mora napustiti svoj dom i to mu je dovoljno, siledžije će i umrijeti a nece to shvatiti
A kultura nema granica
Svedska govna..
pa zvizni ga moj muhamede.
@heisenberg123 da ga je zviznuo danas bi mi čitali "musliman terorista iz Sirije prebio vozača autobusa u švedskoj "..