Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plavozuti;Nikakav dug ne postoji niti ijedna zemlja smatra da je ista duzna, ni njemacka ni svedska!Samo dolaze u fvropu na kazan!Samo cim bagra pocne kuranom mlatarat-***rtacija pa nek u svojoj vukojebini mlatara
Ako bude procjena o 3700000 za njemacku tacna i tu ce biti sukoba! To je narod druge kulture!
SVE sa balkana vraćajte i olakšajte za prijem izbjeglica koje su to sada vamo na balkanu rata nema više tako da ih vraćajte svojim kućama jer je najveći šljam okupirao sve zemlje evrope i zapada, a oni dobri i pošteni su tu ostali i na***.
Poredite Balkanski egzodus od nekoliko desetina hiljada max. ljudi i to kroz nekoliko godina i ovih pola miliona za par mjeseci ! Ima da se sve nogom u gu*ove udarate jer znate kako se Bosanci i Hercegovci prilagode životu bilo gdje, misliš da će ova vojno sposobna gamad da radi, tu su da prave djecu i bankrotiraju ti državu iznutra socijalnim primanjima itd. i da ćete vrlo brzo naučiti šta je to multi/kulti ali sa gospodom iz Orijenta, hehe sretno vam bilo komšije Evropljani ;)
Nakon dvije godine odjednom egzodus...egzodus ali ne iz sirije nego iz turske
Nek se šveđani obrate gospodinu Obami i zamole ga da prestane granatirati čitav bliski istok.