Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Španjolska i španjolski narod su zaista predivni da bi primitivni balkanaci, kakvih je puno na ovom potalu, išta trebal komentirati.
A šta radi naša sve zavarila niko ne može ući osim migranata.
U budućnosti važe pravila da svako sebe pazi. Država to ne može. Ove prve zabrane kretanje su bile samo da se stanovništvo senzibilizuje na ovu vrstu opasnosti. Ali ima i puno pitanja ko je odgovoran, np. Ako firma nije poduzela mjere zaštite a puno radnika se zarazi. Ako neko od radnika onda umre, da li njegova porodica može optužiti firmu?
NAMA U TIBRI JE ZA VRIJEME KARANTINA PJEVAO KOMSIJA DENIAL AHMETOVIC. KOLIKO VAS SE IZ DRUGIH SARAJEVSKIH NASELJA MOZE POHVALIT TIME??? NAJBOLJE NASELJE U SARAJEVU TIBRA PACIFIC❤️❤️❤️ DUSMANI I LJUBOMORNE DUSE NA APARATIMA, A GUZICE BI DALI ZA STAN
@ddebolanakaunt - na to nas i fataju. Svakom treba stan. Ako je lokacija dobra, cijena ne previsoka, vala pristao bi i slušati tvog komšiju Denijala.
Izgleda svima bitnije pare od ljudskih života Kad smo postali ovako oholi
@majkamustara pa zar nismo uvijek bili?
@majkamustara - ma nismo oholi nego jadni. Đe živjeti? Svi šljegli u Sarajvo. I prave nam naselja ko Koreja... Stariji se sjećaju. Nek neko objasni šta je bilo naselje Koreja u Sa poslije drugog svjetskog rata.
Dok Bosanski turizam propada iz dana u dan, jer Klix svake 2 min izbacuje novi clanak o zarazenim osobama. Samo napred
@AllesAdminsSindDumm a sto da ne objavljuje, ne razumijem? Ti ako mislis da bosanski turizam propada zbog jednog news portala, onda se dobro zapitaj sta nije uredu s tvojim nacinom razmisljanja.
@AllesAdminsSindDumm - ama koji naš turizam? Sebilj i baščaršija, usput im uvališ kahvu, džezvu i par fildžana za male pare... Da nema Međugorja, kod nas ne bi bilo turizma.
ja znam da necu u Spaniju,a Neum I Hrvatska mine padaju na pamet!
Vlašić buraz , rahatluk ☝️
@LabiaMajora turska,grcka,maroko,a ono nabrzaka crna gora narod mnogo uljudniji grcka je lijepa ali poskupa a I vrijedi,ali ako jednom odes u tursku ili maroko shvatices koliki je ciganluk hrvatsko primorje I u sta si trosio pare,jad I cemer!
E ko ode u Spaniju,stvarno je debil