Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo upravo doznajemo da je stradao i jedanaesti. na njega se, navodno, prevrnuo autobus sa misicama, dok se umoran vracao s posla. RIP.
da nam je slicna tradicija kod nas bi dnevno bilo 100 mrtvih ali nista bosnjo ne primi platu 14 mjeseci i pitaju ga pa kako si a on : bice bolje bice bolje i tako nastavi raditi džaba
Kina je dosta napravila da obuzda neodrzivi rast populacije. Taj isti posao nisu napravila muslimanske zemlje. Oni idu obrnutim nikako odrzivim smijerom, koji ce nuzno dovesti do velikih sukoba!
slazem se! :)))) ... medijski izmanipulirane lutkice.. Hajd barbikice mucnite SVOJOM glavom,ako vam je nesto od nje ostalo... to se zove: ISPRAN MOZAK hahahahahahah
cuj ZAKON telefon? a jos i lijepo izgleda? taman da stane u onu ultra trendi torbicu sto se okaci preko ramena....ahaha ahah vi ste ROBOVI....al dobri ste za ekonomiju
iPhone je rugoba!
iPhone je ruzan :P
Nece biti. Nego zbog ilegale kod nas, i primoranosti da otkljucavamo dio ljudi se zbuni u tom procesu ali to sad da ga masovno prodaju cista je dezinformacija. A sto se ostalih komapnija tice, mogu se sada nasaditi na glavu ali proci ce dosta vremena dok sve sto naprave ne bude djelovalo kao obicno kopiranje iPhonea, pogotovo u softwareu.
@samozavas - Mnogobrojne aplikacije (oko 100 000) su jedino što čini Apple privlačnijim za kupovinu ali to ne znači da je bolji u hardweru. Baš naprotiv za isti novac se može kupiti duplo bolja Nokia (Made in Finland, EU) ili HTC koji prelaze na Googleov Android. A taj Android je nedavno prešao brojku od 60 000 aplikacija i pitanje je dana kada će prestići Apple. Ali Steve zna posao. On na sve svoje proizvode lijepi \"must have\" etiketu a naivci, prije svega Amerikanci, jednostavno moraju pratiti trendove pa makar dizali kredite i plaćali bezobrazno skupe cijene u AT&T.
Upravo suprotno. Raja ga masovno prodaje bas zbog zatvorenosti software-a dosadi nakon 10 dana igranja sa tim smecem.
Ovo veze sa iPhoneom nema!
Nikad nije previse.
Ionako ih ima previše, nek se porokaju maka50% i bit če više hrane za sveee!
krrrrrrrgrrrrhhkrrrrrrr.....
Iphone je zakon nema boljeg telefona od toga ali stvarno ne kazu dzabe \"once you go iphone you dont go back\" nokie erricssoni i sve ostalo dopizdi posle max mesec dana a iphone je cudo nema sta ne mozes da radis sa njim od daljinca za sve pa cak i auto do vodne vage ,aktivnog menjanja glasa i brojeva kontrole cump-a ma sve zivo ZAKON telefon!!! A i pored toga najlepsi. Nego nek daju tim radnicima nove iphone koji sad izlaze niko se nece onda ubiti onda a jos jeftinije za kompaniju ;)