Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji ljudi na planeti, a sve najgore im se dešava... stvarno nije fer! Držite se Japanci !
#october svaka cast al kome to objasniti :)
Ne sikirajte se, Japanci su to.. Samo da nema ljudskih žrtava, a ostalo će se popravit prije nego što i skontaju da je uništeno...
Harp
...još im samo izbori fale...
odvadi! sadisto! :D
pogodio ih super-Fahro! :D
“Allah neće promijeniti stanje jednog naroda sve dok taj narod ne promijeni samoga sebe”
pa sta sad treba? da postanu crnci?
japanci su šintoisti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I nakon 5 dnevnog tsunamija i nekoliko zemljotresa koji ce da uniste preko 1000km puteva i pricine ogromnu materijalnu stetu to ce japanci da poprave max za 3 mjeseca. A nasi politicari se hvale sto su za 13 godina napravili 80km autoputa :)
Zato je Japan najzaduzenija zemlja svijeta sa dugom od 57000 milijardi $. Treba napomenuti da je dug SAD-a, ekonomije koja je 2 puta jaca od Japanske, 17000 milijardi $.
Treba napomenuti i da je npr:: BiH zaduzena 19 milijardi Srb zaduzena 26 milijardi Cro zaduzenost 47 milijardi A svi mi zajedno nismo ni kao jedan veci grad u tim zemljama :) Al zato imamo politicare koji su sav taj novac pokrali.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ni riječi o saksiji :(