Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"odluku o objavi rata" Rat se objavljuje suverenim državama sa funkcionalnim diplomatskim aparatom, a ne neorganizovanom krdu nepismenih pustinjskih majmuna.
a ja mislio da su samo srbi nepismeni
tvoja majka je majmunica koja rodi majmuna kao sto si ti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nijedan rat nije dobijen bombardiranjem sa sigurnog, samo pitajte bosanske Srbe ;)
xy, Nisam siguran ako danasnja situacija u BiH i polozaj Republike Srpske nije pobeda Srba, sta jeste... ovako je na slican nacin i Kosovo posle bombardovanja '99 bilo u sastavu Srbije, dok se interesi nisu poklopili i nije doslo vreme za konacno "odvaljivanje"...
@Krstas...koliko je tvojih zemljaka stradalo u Ukrajini??
baci bombu, ubij bandu !
Sta vam je ljudi svima "Amerika osnovala IDIL, Amerika je njihov sponzor, Ovo je Americka zavjera, Amerika je sve ovo zakuhala". Je li to stvarno ozbiljno mislite?? Ne mogu da vjerujem ! Pa niste normalni - 5000 AMerickih vojnika je poginulo u borbi protiv terorizma. jesu to oni -po vama ratovali-sami protiv sebe. Pa i Francuzi su snjima. Emirati. Saudijska Arabija. Nijedna od tih vlada nije rekla "Mi necemo s vama vi ste ovo zakuhali". Nego vi pametnjakovici nekako skontali d aje Amerika osnovala IDIL. Evo Ejman podrzava ISIL. Ja kazem da je on Americki spijun zaduzen da osnuje jendu celiju u Bosni. Ejman, jesi li???
A sto je vama ovdje pojedinima uzor IDIL a nije recimo Shaikh Maktoum vladar Ujedinjenih Arapskih Emirata. Drzavica kao Tuzlanski kanton ima BDP od 44 milijarde dolara? Hajmo se njemu divit !
Opet Americka suplja prica - izgovori suplji da bi napalo. Klix, gdje cu brosuru preuzeti u vezi IDIL-a? Moze, nedaj Boze, zatrebat.
Kako se brzo Arapske koalicije i vojske organizuju kad treba bombardovati neku Muslimansku regiju. Kako svi Arapski lideri brzo reaguju kad treba za njihov interes. A kad Izrael ubija Palestinsku dijecu i krade im zemlju vec decenijama, cute ko pickice i nesmiju nista reci babi Americi. Majku vam onu poganu..
e nek ti je Bog na pomoci. pametan si da ti sve kipi iz glave.
Stavljanje krst i križa na sporna mjesta isto ukazuje na teokratske tvorevine u pozadini ,a ove zbog toga bombarduju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dragi zapad, lijecite uzrok a ne posljedice.... dragi istok, prestanite biti placenici i ujedinite se
Ma prvo su trebali razgovarat s njima šta hoće i šta im je cilj da i mi čujemo iz njihovih usta istinu.
Mislim da clanak ima pogresan naslov. Trebao se zvati "sve sto mi zelimo da znas o zracnim napadima na IDIL"
Kao fol bombardovanje ISILA, BOJIM SE DA OVO NE PRERASTE U BOMBARDOVANJE ASSADA, POŠTO ZA OVO BOMBARDOVANJE IMAJU DOZVOLU MEĐUNARODNE ZAJEDNICE: http://www.youtube.com/watch?v=gHtsJChtjnY&list=UUcvyqMNYT3ltpRvcjDQk4LQ
U prethodnih 7 krstaskih ratova su krstasi bili posebno nemilosrdni prema muslimanskim civilima. Da li ce u ovom 8. krstakom ratu uspjeti da budu jos nemilosrtdniji ? Kako su krenuli sa bombardovanjem muslimanskih gradova, sigurno ce uspjeti. Stoka krstaska.
HAHAHHAHHAHAHA ne seri. Je*ala te vjera, šta mi treba da zavodi red neki neuredni bradonja koji zna samo za !Yala i AK 47, a ne da školovanje. MRŠ.
sutra ces imati 1.000.000 ubijenih muslimanskih civila, 5.000.000 ranjenih i 100.000.000 protjeranih muslimana, ne radi se tu samo o "bradonji"
Trebam znat da me apsolutno ništa ne interesuje u vezi sa IDIL, ISIL, AZIL, IBIL, IGIL i tako tim nazivima.
Ma ništa nas ne zanima samo ubijajte govna i sve je ok. Manje islamskih terorista više mira na zemlji.
ma ae zecepi,ko kod ovako misli treba ga preklat
Dat ću ti 2 vreće riže ako budeš dobar ok
sve sto trebamo znati o ovome je nista