Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost vecina gradjana nije u mogicnosti naci masku i kupiti,i mislim da je ovo projekat koji ce znaciti svim gradjanima sa Opcine centar!Sigurnost i preventivne mjere prije svega!
@Djevojcica Trenutno je nestasica ove opreme i ako vec Opcina Centar moze pomoci i podijeliti ljudima maske,zasto da i to sabotiramo kao narod i okrecemo pricu na totalno pogresnu vodenicu!Opcina Centar od orvog dana osvojenog mandata nacelnika Nedzada Ajnadzica svaki potez koji je povukla bio je u interesu gradana bez ikakve kampanje ili glupog skupljanja poena!Imate sve vijrsti crno na bijelo od 2016 te godine pa na ovamo!Pametnom dosta
@Djevojcica Ovo nikako nisu politicki poeni niti predizborne kampanje kada nam je svima jasno kao dan da ce se zbog trenutne situacije i izbori prolongirati!Znate ko se tim jeftinim stvarima bavi!Pa npr vijecnik Denis Challenger koji sponzorise svoje objave na svim drustvenim mrezama,koji kada uruci paket donacije i pomoci gradanima kaze da to on licno salje i njegov vrli SDP!Jadno da jadnije biti ne moze!Opcini Centar sve pohvale sto su po ko zna koji put svoje lice na djelu pokazali!!!!
Ne znam cemu negativni komentari i sve vise zajedljivi, pa zar i u ovoj nesreci neko ne cijeni necije dobro koje uradi. Nacelnik je osoba koja se odmah angazovala da bi se prevazisao neki gori scenarij koji nasa zemlja ne bi mogla podnijeti. Finansirao je donirao je sredstva i to treba cijeniti. Angazovao sve volontere kako bi pomogao nasim starijim komsijama i gradjanima. #nacelnik#oc#najbolji#velikisicovjek
Ovim putem želimo da istaknemo da svi oni koji zbog mjera zabrane ne mogu izaći iz svojih domova, mogu pozvati telefonom mjesnu zajednicu kako bi im se na kućnu adresu dostavila zaštitna oprema. Tako se to radi u opcini, drago mi je sto mislite na nase stare roditelje koji nece moci doci po svoju opremu.
Moram reci hvala Opcini Centar sto se brine za svoje gradjane. Hvala Opcini Centar sto je umjesto da se oglusi na sve odmah preduzela sve mjere prevencije. Hvala Opcini Centar sto se brine za nase bake, dede i nane. Hvala Opcini Centar sto se odaziva na sve pozive bas gradjana. Hvala Opcini Centar sto ulaze u zdravstvo, obrazovanje i socijalni status svih nas. I na kraju zaista puno je bolje sprijeciti nego lijeciti.
Svjesni smo cinjenice da je nestasica sto se tice maski i rukavica, i stvarno mi je drago sto na ovaj nacin nacelnik misli na sve nas.
U ovom vremenu ovakve nepogode koja nas je zadesila, vrlo je bitno imati nekoga ko misli na vas i vase zdravlje.
Ovaj krimos ima najjaču bot bandu na citavom klixu. Klix novinari, reagirajte konacno na skripte!!
Koliko Ajnadzicevih botova na jednom mjestu😱 Jel vas stid? Ko vas placa?
Ovo nikako nisu politicki poeni niti predizborne kampanje kada nam je svima jasno kao dan da ce se zbog trenutne situacije i izbori prolongirati!Znate ko se tim jeftinim stvarima bavi!Pa npr vijecnik Denis Challenger koji sponzorise svoje objave na svim drustvenim mrezama,koji kada uruci paket donacije i pomoci gradanima kaze da to on licno salje i njegov vrli SDP!Jadno da jadnije biti ne moze!Opcini Centar sve pohvale sto su po ko zna koji put svoje lice na djelu pokazali!!!!
Trenutno je nestasica ove opreme i ako vec Opcina Centar moze pomoci i podijeliti ljudima maske,zasto da i to sabotiramo kao narod i okrecemo pricu na totalno pogresnu vodenicu!Opcina Centar od orvog dana osvojenog mandata nacelnika Nedzada Ajnadzica svaki potez koji je povukla bio je u interesu gradana bez ikakve kampanje ili glupog skupljanja poena!Imate sve vijrsti crno na bijelo od 2016 te godine pa na ovamo!Pametnom dosta
Odlicno da ce stanovnicima biti osigurana zastitna oprema i da je zdravstvena zastita na prvom mjestu sto dokazuju brojne preventivne mjere koje ova lokalna zajednica poduzima.
Opcina Centar je jedna od rijetkih institucija koja bez ikakve bespotrebne price uzme i uradi posao od pocetka do kraja.Kod njih je samo ozbiljnost na nivou.Nista prece im nije do zivoti,sigurnost i privrzenost gradanima
Ovo volim vidjeti.Bez podjela,bez staleza,bez ikakve diskriminacije.Idemo raditi idemo pomagati jedni drugima.Bravo Opcina Centar!
Drago mi je da ce stanovnici dobiti opremu koja je najpotrebnija,sa kojom se se osjecati sigurnije i koja ce im olaksati postivanje privremenih mjera i preporuka.
Nadam se da ce se gradjani ovim potaknuti da obavezno koriste osnovnu zastitu protiv virusa,a Opcini Centar hvala na znacajnom doprinosu u ovom teskom vremenu.
Zato sto je Opcini Centar svaki stanovnik jednako vrijedan zato i imate ovakav ishod i ovakvu pozitivnu pricu.Cuvajmo jedni druge!