Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://sisiczijad.wordpress.com/2014/04/10/najgore-zrakoplovne-nesrece/
http://sisiczijad.wordpress.com/avionske-nesrece/
strani mediji izvjestavaju da je avion otet a da se putnici nalaze u afganistanu zarobljeni pod zemljom.
Iako ga pronadju ne znam šta mogu učiniti na dubini preko 4000 metara
Izvaditi crne kutije i saznati sta se desilo. Crne kutije aviona AirFrance-a koji je pao u Atlantski okean je izvadjena sa 4,5 km dubine!
brod jednorog :)
Pa ja ne znam šta ovi zataškavaju. Ako si uhvatio signal 4 puta, pa onda moraš znati tačno lokaciju crne kutije. Oni uhvatili signal i sad nemaju pojma odakle signal dolazi. Navodno im treba još 150 dana da lociraju crnu kutiju. Taman da baterije iscure i da se nikad ne može saznati što se desilo. Smradovi.
Kad sam procitao "da baterije iscure" odmah mi je bilo jasno da si vrstan expert.
@hmmmm: ne znam zbog cega si zakljucio da sam vrstan ekspert, ovo je jednostavno moje mišljenje. Uglavnom hvala. Ali prije nego pođeš laprdati nebuloze pgledaj malo priloge na NBC news gdje je fino objašnjeno kako se locira crna kutija i tako to. Nemoj se sramotiti. Pusica