Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Omiljeni diktator nepismenih Bošnjaka nastavlja sa torturom. Mašala. Jednog dana će završiti kao Čaušesku.
Turska postaje islamistička država, iz obrazovnih institucija izbačena naučna literatura o velikom prasku i evoluciji. https://sputniknews.com/art_living/201701181049741212-turkish-schools-darwon-theory/
to je što ne uče, već se tamo drogiraju anam onim drogama....gluho bilo...i čitaju njakog gulena gdje im kazuje da turska nije turska, nego anadolija
udri cunom u celo!!
Samo ostro, nema zafrkancije, nije to dzalalabad da vlada bezakonje.
sjeverna koreja
Tako je, tako se dogoni u red.
Sve to pohapsiti, tako je to kad nemaju studentskog imama da ih u slučaju enmira vodi na prijatne plaćene izlete na TREbević ili Bjelašanicu. Nikd od Turske islamska Republika i osviješteni studenti koji protestvuju pred američkom ambsadom dok se i tu ne uvede reda !
Erdogan radi svoje! Svaka cast, da je nama takvog da sredi 2 miliona radnji mjesta. Diktator ne diktatkr, boli me precka.
Dktatura!!!!! Samo tako diktatore. Sve one koji ne misle kao ti i koji uče djecu da misle svojom glavom rastjeraj i u zatvor potrpaj. Oni će nekoga učiti da bude samostalan!! ;)