Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saznajte najobjektivnije izvještavanje iz sirije http://url.ba/t6f5
Halo gayevi iranski... Postedite nas siitske politike i advance.hr... Polahko raja konta koje advance.hr i ko placa tu domenu ! Šiije su poznati borci u sijanju svojih smutnji i kontrirajući laži !
što se mene tiče-sirija ima pravo da pozove rusiju da joj pomogne da unisti teroriste i dovedu mir u zemlji. jer to je isto uradio bahrein pozivajući vojsku saudiske arabije. sretno sirijci.--------------------čitaj te advance i bićete bolje upoznati sa situacijom u svijetu.
Dobro poznati scenarij,prije nego su i poslani \"UN-ovci u Siriju,unaprijed im je receno da prekinu misiju zbog nasilja,za koje ce naravno optuziti rezim i sirijsku vojsku.......