Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rado bi pola svijeta zamijenilo nezaposlenost za sušu. Danas ljudi u svijetu umiru od gladi jer nemaju posao godinama, kako bi svi oni prihvatili komunizam za jednu sezonu suše.
Ehh kako bi se na ovim ravnicama prosirio Samsung, LG, KIA i ostali, al jok narodu je drazi veliki vodja, nema se damu dignuti ustanak i krenuti protiv vojske, cekaju ko i mi da im neko servira bolji zivot, nije ni francuzima,norvezanima,svabama niko donio, prolilo se tu krvi i znoja da se postigne danasnji nivo.
Amerima je jedino još Božja volja mogućnost da se riješe Sjeverno Korejskog režima.
Da nema komunističkih zemalja u svijetu ne bi znao za raj, slobodu i jednakost.
Ovi dole komentari se rugaju sa s. korejom a i mi nismo daleko od te zemlje
A "onaj s frizurom" igra igre po internetu i investira u vojsku. Umjesto da se pozabavi melioracijom poljoprivrednog zemljista...
kažu da tamo uopšte nema miševa,mačaka,pasa,sve su to pojeli još prije suše
jel to solidarnost progovara iz tebe :)
e dobro si se sjetio toga idem vidit gdje mi je mačka nama je odjutros