Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte nam i pricu i onih 23 iz Norveske sto su primili vakcinu...pa umrli.
@Goodwill Ako je na 50+ miliona do sad vakcinisanih samo 23 umrlo, onda je to odlično. Tako vi govorite za smrtnost od korone, kao samo 3%.
@Goodwill 👍 Zasto se odjednom obustavlja vakcunacija u mnogim zemljama kao navodno zbog nestasice ,a tek poceli vakcinisat
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Cek samo malo. Kaze 3 dana PRIJE vakcinacije, pa onda decembar bio oni BOLESNI, pa do januara lezali BOLESNI a kao trebali se vakcinisati WTF??? Ubuduce kad LAZETE, lazite argumentovano
A jao bas mi je zao, jako zelim takvu ljubav..preslatko bez rijeci sam
Problem je u 70 godina braka, ne u virusu.
U cvijetu starosti.
Cuj 70 godins u braku. Pa go znaci da im je minimalno 88 godina bilo kad su preminuli.
U vijeku mladosti
Da nije portala i medija imali bi duševni mir i manje psihičko zlostavljanja. Zahvaljujući vama svijet je nakaradan postao. Ima zaista puno ljepši svari za napisati. Ostavite nas na miru malo!
5 djece 13 praunuka 28 praunuka 🤔🤔🤔🤔
Doso vakat da znas za svaku nenu i didu da su umrli u citavom svijetu..
Evo, suza mi krenu...
cim oni nas zaglupljuju krava u selu kraj Gorazda otelila troje milorada Bakira i Dragana😉😆
Cuj propagande za vakcinaciju hahhaha nisko i jadno
Znači 70 godina u braku... e sad ako su se vjenčali sa nekih 20-tak, imali su otprilike nekih 90 godina kad su umrli. Jel sigurno od korone il su planirali živjeti 200 godina?
Sve će to o mila moja, prekriti ruzmarin, snjegovi i šaš. I dvije će pokisle ptice sa tvoga oka prhnuti na jug.
Pre 10gd. od moje prijateljice je umrla majka a 3 dana poslije otac. Takve stvari se desavaju i bez korone.
E baš peh. Da nisu dobili koronu i uspjeli se vakcinisati, poživjeli bi još bar-sedmicu. Boreći se sa alchajmerom, dijabetesom, bolovima, štakama, kateterima i sl. Ako ih ne bi ubila i sama vakcina.