Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ova stranica je PEDERSKA; MATER VAM PEDERSKU JEBEM SARAJEVO-X...STO NISTE DOZVOLILI KOMENTARISANJE VIJESTI O OTVARANJU KAMPUSA ZA PEDERE U CHIKAGU, DA VIDIMO STA RAJA MISLI O TOME, A NEKA, BIT CETE VI GORIVO DZEHENNEMSKOJ VATRI..SMRT PEDERIMA.!!!!
da je to bilo u BiH,to bi bilo na svim svjetskim televizijama,ovak nik nista!
E cudo pa je sarajevo-x dozvolio komentare na nekom postu koji direktno ili indirektno ne vrijedja Islam! A, pa da - \"kralj\" je dokaz da je i ovo bilo smisljeno... (za pretpostaviti je da ce moj komentar biti izbrisan u kratkom roku ali nek\' mi je savjest mirna)
Hajde krscan je bolje i ovo nego sto krscanstvo radi bavi se djecijom pornografijom Makar je maltetiro zeni uglavnom krscanski popovi siluju djecu ovo su samo sitnice A TI POD NADIMKOM KRALJ Ti ucis o Islamu na fox news Procitap papak nemoj da ti papci trpaju u glavu nego ti procitaj pa ces nadam se skontati
eto sta je u stanju uraditi iskompleksiran i ljubomoran muskarac.
KRALJU svaka ti cast VIVA ITALYA ,ne ko Arapi zamotaj ovo ono. Pod kljuc pa prni ako mozes a ne da se pucas sa komsijama!