Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam neki fan dinastije Assad, ali je cinjenica da u ovom trenutku predstavljaju jedinu sekularnu i stabilnu opciju. Narocito kad se sagleda kakvu alternativu "umerena opozicija" (Al-Qaeda) i Isis nude. Inace, dotina uz pristojan engleski akcenat odaje utisak dame, posebno kad se upoedri sa recimo Michelle. :)
@swanfilter https://www.youtube.com/watch?v=D2pE5r7IRDo&feature=youtu.be&t=2169 :))
Njen muz je legitimno izabran predsjednik Sirije.sad vi meni recite zbog cega bi on trebao da ode sa vlasti ili zena mu u azil?
Pa ljudi u normalnim zemljama za sitnice daju ostavke iz moralnih razloga. A citava Sirija se unisti, izginu narod, odseli se, a on ne da fotelju. Zasto nije otisao sa vlasti, pa izbore provesti, i sprijeciti ovu katastrofu.
Najgora stvar u svim ratovima su propagande medija.
ponuda iz Engleske..pošto je državljanin Britanije također, tamo je radila.. međutim, kao što i sama kaže, cilj toga je da se oslabi Assad, pa žena nije glupa, obrazovana i pametna, gledaj dobrog nosa
Lafo neki Arapi, a "tekstura" im ko da su na Bistriku rasli.
Eva Braun
Ovo nije moguce!
Svasta se tu mulja na Bliskom Istoku. . .
Ponasa se kao i sto bi trebala svaka ispravna osoba. Uz svog partnera u dobru i zlu.
@armirani..valjda zbog demokratije trebo je otići,na volju naroda..A neznam pripada li ovo drugo u diktaturu il komunizam😆
nije li ponudio 2014. izbore a teroristi nastavili da napadaju?
Sad će sravnit sve u siriji..A njih uhapsiti.😂
svaka cast
Svaka cast. Zbog nje Asadu zavide mnogi muskarci. Hijenama iz Amerike i njezinim vazalima, zelim da dozive sudbinu Sirije. Stoka je to barbarska.
Klix, bilo bi fino procitati vijesti o Sebiji i njezinim novim poretkom u UKCS??Ne pisete o zadnjem incidentu?Zasto??Jel vam to Bake naredio da nepostavljate clanak???
UN su sebi zacrtale milion mrtvih u Siriji, tako da ce moci svak iole pismen vladati tom manjinom.
Alevitska govna......ceka te mjesto u den Haag,nista se ne brini...doci ces kad tad na red,bilo je i jacih pa su pali....zavrsices ti gore nego Gaddafi
Brani jeli sto bombarduje svoj vlastiti narod i sto zeli diktator da zadrzi vlast pod svaku cijenu?
Ti pojma nemas ni sta su Suniti ni sta Aleviti a ni Siiti....ti nikad u zivotu svom se nisi susreo s tim ljudima al vazno je da bulaznis....kao i vecina ovdje....