Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je nju car rasPutin otrovao ona bi vec igrala preferans sa andjelima negde gore..na vrh neba
@drinsky1 mislim da je taj patolog sto lupeta gluposti jedna obicna budaletina ali providna...Tramp vodi i ako se ne desi neko cudo dobija izbore..sve je ovo propaganda koja igra na sazaljenje..lici mi na Sojica iz Bele Ladje... sutra pravac pesacka zona..vidi ko dolazi http://www.kragujevac.rs/Grad_Kragujevac_RSS-43-1-10031
@drinsky1 ti neces sigurno, ako ti se Allah ne smiluje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam zbog cega skepticne reakcije javnosti. Doktor Omal je veliki strucnjak za patologiju i detektiv. Vidio je Hillary na TV-u, odmah uspostavio tacnu dijagnozu i dao sasvim jasno i logicno objasnjenje ko bi mogao biti krivac. Ovakav profesionalizam se i ocekuje od jednog eminentnog americkog tviter doktora.
Loš sarkazam u više navrata. Prvo, doktor Omalu nije rekao da je ona otrovana, nego da joj savjetuje da uradi toksikološki nalaz, jer je sa Putinom i Trumpom sve moguće. Dakle, čisto sigurnosti radi. Drugo, doktor Omalu je veliki stručnjak za kojeg očito nisi čuo. Kakvu je analizu uradio kod bivših ragbi igrača, govori i činjenica da je snimljen film na osnovu toga (Concussion). Treće, ovaj doktor ima i svoju fondaciju, što obara tvoju tezu da je neki tamo obični "tviter doktor".
@mujkance U pravu si. Malo sam pretjerao. Covjek je samo uradio ono sto bi i svaki drugi doktor. Objavio svoje misljenje na tviteru i optuzio jednog svjetskog drzavnika za pokusaj ubistva. I jednog predsjednickog kandidata. Potpuno eticki i profesionalno. Jer njegov doktorski zadatak je da pronadje ubicu :-) Nisam znao da ga je Holivud opjevao. Da sam znao da je "celebrity" doktor, ne bi mi palo na pamet da ga kritikujem. Od sad je za mene svetinja kao Dr. Phil.
Auh,evo šta će se sad desiti.Hillary "zbog ovoga" odustaje od kampanje , a njeno mjesto za predsjedničkog kandidata uzet će onaj Kerry , jer vide da ja Hillary siguran gubitnik u novembru i da je omražena među narodom inače.Živi bili pa vidjeli .
e kamo srece da je jedan od najvecih zlocinaca
Otrovo kuchku Bill niko drugi..
Zašto Negativ? Kakav je ovaj narod koji bi volio trumpa?Ali jbg Istina boli,znam. . Ali veliki je Čovjek koji može da podnese istinu.
Amerika nikada u istoriji nije imala dva losija kandidata
joj! dakle ajmo,...paranoja! Reklo bi se da Putin qurcem ne treba da mrdne, a svrgava i postavlja buduce Predsjednike mocne Amerike
Koje gluposti, sve samo same podvale i nastojanja da se drugom naskodi. Ovome dvome je jedino jos ostalo da naprave ring i da se potuku, pobjednik dobija sve. Na svijetu sve manje pravde i postenih ljudi....
Ma to je maslo zlatka lagumdzije..
Hahaha.. tipicno.. vanjski neprijatelj-karta ;)
trebala bi ti kakvom hodži otići, možda je nekakav sihir u pitanju...
nekom koji istjeruje zlo...
Buahahahaha joj ko vise vjeruje u ove ublehe.
cudno je da su neki anti levicari i anti sjw mud... govorili da je zena bolesna vec sedmicama ,i zbog toga su ih napadali iz citavog progresivnog sektora ,od crnjacki rasista (samo bog zna sta su oni trazili tu ) do feminjacki kur....
Upravo tako, svi koji su opravdano dovodili u pitanje zdravlje doticne pre procurelog snimka su odmah bili nazivani seksistima i teoreticarima. Da bi sada ta ista regresivna horda tvrdila kako je u pitanju zavera protiv Hillary.
@ChristopherHitchens koliko ocigledno... i svak to zna..i opet nista..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Trump i kad bi dobio bi če poniśtenimm Ja u SAD budem i kod nas ima taj zakon..ali neče on dobiti na izborima to se zna vam.