Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@TNT iranske Hodze su jedino uspjesne u genocidu da Sunitima, i iranskim i sirijskim ... Sijo Rafidijo, zar ti nije bas nimalo zao sirijskih Sunita, gazii ih Basar kao zohare ?!
Iran ponizava izrael i ameriku pa sta im radi cjeli svijet se cmije , ampak ne sramoti se....
@lazni ampak iranske Hodze ce uskoro zavrsiti kao i Gadafi, vjeruj jednom postenom cionisti ! sloboda iranskoj inteligenciji, Hodze na kranove !!!!
@TNT koji ste vi Sije Rafidije firauni ... iranske Hodze su predivne a sunitski mudzahidi su teroristi, iako su i jedni i drugi na istoj talasnoj duzini ?!
al iranci j-e-bu ove amer i izraelce, hahaha opet im oteli bespilotnu hahahahahahhahahahhahaha.. Da je iran mala maca davno bi zavrsio kao usvojena djeca u evropi, toliko..
ampak Pa ti si od tolike zelje da sirija bukvalno propadne jos i totalno neinformisan, jadan ti koliko visis na ovom portalu bar bi trebao znati da su tamo i krscani na strani Asada a na drugoj strani se zna da su samo vehabije , izraelci i obamina vjestacka alkaida . Toliko glu--pa--ne re--ta--rdirani, mislio sam se zasto te bog vezao za kolica ali iz dana u dan mi je sve jasnije i pazi se ako nastavis sa zlim mislima moze ti dati jos kakvu bolest.
Što ti je reć armatura. Da su kod nas kuće ovakve gradnje, četalji bi od Sarajeva napravili drugi aerodrom (osim onog u Trebinju).
Šta reći ? Zemlja srušena... Tuga... Sad će im vjerovatno ko kod nas nekakve entitete postavit ... Ja navijam za FSA jer nije normalno da diktator vlada 40 godina...
primice se kraj Sirijskim Mesaru (Basaru) a i njegove Sije ce morati odgovarati za nebrojene zlocine nad sirijskim Sunitima i Krscanima koji su pocinjeni u zadnjih nekoliko decenija ! sloboda sirijskoj inteligenciji, Basara i njegove tehheranske sponzore na kranove !
pogan ublehaska. neki dan postavise b.o.m.b.u usred damaska, odsetase se na kahvu u najblizi lokal u damasku i sada nama prosipaju suplju koliko je sirijska vojska p.o.b.i.l.a ljudi. pa, jarane, kod vas nikako ne mozes znati ko je hodajuca b.o.m.b.a, kada taj isti sto postavlja b.o.m.b.e, snajpera i rafala okolo, za pola sata se seta po centru damaska, kao da se nije nista desilo.
ovaj assad je teško d.i.k.t.a.t.o.r.s.k.o. đ.u.b.r.e. u.b.i.j.a. vlastiti narod kako bi osto u fotelji. al kad narod preuzme vlast, viriće i njemu grana iz g.u.z.i.c.e.