Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ASAD VOLI >TE BOSNA teroriste treba unistiti, BRAVO SIRIJA BRAVOI ASAD
Smrt sijama, sloboda nasoj braci sunitima!
Imamo izvještaj kako su strane trupe ušle u Siriju. Ako su informacije točne, scenarij će biti apsolutno isti kao i u Libiji\" http://www.advance.hr/vijesti/zastupnik-ruskog-parlamenta-imamo-izvjestaj-kako-su-strane-trupe-usle-u-siriju-ako-su-informacije-tocne-scenarij-ce-biti-apsolutno-isti-kao-i-u-libiji/
Cije to \"nase vrijeme\" istice? Ko ste to vi, a ko smo to mi? Zalosno je da mlad covjek nema osjecaja za postenje i pravdu i staje na stranu najgorih cionisticko-imperijalistickih tlacitelja i zlocinaca koji uz pomoc saudijskih i drugih vehabijskih marioneta koje su instalirali desetljecima i desetljecima ugnjetavaju islamski svijet, prije svega uz pomoc proizvodjenja sukoba i razdora medju samim muslimanima.
Iran salje 15 000 vojnika kao pomoc Asadu da ugusi pobunu u Siriji, ti pobunjenici su nista drugo nego placenici zapada, na istoj strani Amerika i Al kaida isto kao i u Libiji. Turska,Saudijska Arab.,Katar stavljaju se na stranu Amerike u njenim pljackaskim i zlocinackim pohodima.
ODAKLE CIVILIMA RAKETE,OD KADA POBUNJENICI SA RAKETAMA SPADAJU U CIVILE..
Informacije radi student sam Fakulteta elektrotehnike, mislim da vi trebate ispitati svoje znanje i edukaciju. Pravopis vam baš nije na nivou obrazovane osobe.Poučite se neznalice, vrijeme ističe....
Neobrazovana domaca vehabijska stoka, koju su nakon rata kupovali za cijenu od 300 maraka, a koja sveukupno nema ni osam razreda skole, bistri svjetsku politiku, na isti nacin kao sto tako neuka i preprosta bistri vjerska pitanja.
Vehabijo, cionisticki hamalu, glup si ko noc!
@VIJESTI pa vidi ko prenosi vjet Russia Today i Press TV.komunističko šitska bagra.....SMRT Šitskoj diktaturi u Siriji....SMRT Asad-u
Britanske i katarske trupe predvode pobunu u sirijskom gradu Homs, umješan i cijeli turski državni vrh http://www.advance.hr/vijesti/debkafile-tvrdi-britanske-i-katarske-trupe-predvode-pobunu-u-sirijskom-gradu-homs-umjesan-i-cijeli-turski-drzavni-vrh/
http://www.advance.hr/vijesti/voda-al-qaeda-e-podrzao-anti-assad-pobunjenike-u-siriji/ Amerikancii i njihovi vehabijski \"neprijatelji\" koje su sami proizveli kako bi imali povod za svoju pljackasku doktrinu pod nazivom \"rat protiv terorra\" jos su uvijek na istoj strani.
Ne vjerujte lazima mainstream medija! Iza svega stoje Izrael i zapadnjakcki imperijalisticki rezimi koji zele potpuno ovladati islamskim svijetom i njihove najodanije sluge, Turska, Katar i Saudijska Arabija, uz propagandnu podrsku vehabijsko-cionisticke Al JAzeere!
Citajte advance.hr da se upoznate sa pravim stanjem i ne nasjedajte na najgoru ratnohuskacku propagandu kojom vas truju placenicki mediji!
Ne dirajte mi Libanonke najljepše žene svijeta i svih drugih planeta.