Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
živio pukovnik gadafi ,živjela revolucija ,živjela libija!
ona sotona sarkozi je prevario i pokrao gadafija koji mu je posudio novac za predsjedničku kampanju..on i još veća sotona t.bler su opljačkali i unesrećili libiju,kao što su i siriju i kao što sad uz trumpa naravno hoće i iran!harp je aktiviran,fuj!
Mike Pompeo je izrazito zabrinu 🤔 Dođe li mu šta Valentin Inzko u rodu ???
A ja kontao u Tunis na odmor!!! Ma jok!!!
Ko je vama dao demokratiju isti ste ko mi na balkanu podjeljeni u torove i ratovacete jos 200 godina Necete Gadafija eto vam sad pa se jebite izmedu sebe
Americki ISIL presao u libiju
General Kalifa Haftar je i doveo Gadafija na vlast, pa su se kasnije posvađali... Pravo je pitanje što smjera Haftar, nakon što zauzme Tripoli. Već sada kontrolira više oko 80% Libije, i samo je pitanje vremena kada će preuzeti potpunu kontrolu.
Malo vam bilo što niste imali demokratiju.E pa evo vam sad.Nema te ni za kiflu a imali ste sve đabalesku od zdravstva skolstva pa cak i kuce gratis dobijali:sad imate cunu al i bez samuna
Pubg za sirotinju
DOKLE JE GOD NAFTE NEĆE BITI MIRA!
To je rezultat vase "demokratije"... Garant se jedan odmetno... Zavrno pipu..
kalifa dodik je prethodno crto karte ?
dje su mirotvorci Amerikanci sada da zaustave ubijanja u Libiji?!
kao u sajgonu,govnari bježe...hihihi!
Zapadne vlade u javnosti zabrinute a ispod stola dale dozvolu za napad