Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
interesantno da klix.ba zna za sukobe u izraelu-palestini , a ne pise nista za serbsko-makedonske fasiste sto vec dva dana terorisu gradjane albance tj, zene djecu i nemocne, vecina njih je zavrsila u bolnicu.
Why Bosnian Muslims hate Jews? I mean, most of them...
Stop teroru nad jevrejskim narodom !!
Nisu se odavno pob'li!
...gumb = dugme pisi da te ljudi razumiju
Nasloni se Ahmede&Nedzade slucajno na gumb majke ti, nek prestane ovo masakriranje i otimacine palestinske zemlje od strane cionista.
Eto, nismo mi balkanci najgori, ima i gorih, npr. Jevreji i Arapi. Nije mi jasno kako se vise ne umore ratovati, 50 godina rata , a oni i dalje voljni, zarad par metara pustinje, ccc. Mi ratujemo po 2-3 godine, pa pauza od 50-ak godina, pa ponovo, a ovi 50 godina bez prestanka. Sto se mene tice, mogu se istrjebiti i jedni i drugi, samo mi je djece zao. Eto, toliko.
a kretencino
Go, go, Israel!