Sarkozy u Ramallahu
0
"Sukobi moraju prestati"
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pored toliko arapskih zemalja i prostranstava koje naseljavaju ,malo im ! Hoce i taj bivsi, komad kamena ! Kazem bivsi ...zato sto su Jevreji od njega napravili plodnu zemlju. Kada je postojala Judeja ,o Arapima nije bilo ni pomena . Divim se ,jevrejskoj cvrstini i zilavosti u opstajanju ! U moru od pola milijarde Arapa , drzava Izrael POSTOJI ! Zelim im srecu !
Isa a.s. (Isus) je bio Musliman !!!!!
Izrael živi u ratu već 60 godina. Kakav je to život? Izrael ima pravo na egzistenciju i svoju državu Izrael. Čitav muslimanski svijet želi da uništi Izrael i izraelski narod. Tolika je mržnja prema židovima i kršćanima, ali ta mržnja još više zbližava židove i krišćane. Obojima je baza Biblija. Žalosno je da toliki ljudi ginu ali krivnja je kod Hamasa. To kaže i Amerika i Francuska i Njemačka itd..... Isus je bio židov i Izrael neće nikada nestati!!!!!!!!!
gospodine Sarkozi. vrlo je cinično, prebacivati nešto Palestincima, kojima je Britanija ukrala domovinu, na račun Jevreja, koje je istjerala iz Britanije, u Palestinu.
pravi DOSTA I STOP IZRAELLLL!