Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
egipcani shvataju da su izgubili svoju zemlju za sva vremena ako vlast preuzme islamisticka marva ! podrska demonstrantima koji zele slobodu, demokraciju i zapadni nacin zivota a ne serijatski primitivizam !!!
ovako ce se svadjati dok im izrael ne otme suecki kanal.
hehehhee ovi će se raspasti prije sirije--------ovakvo stanje najbolje pase izraelu i turskoj----- izraelu da se netreba strahovati od mnogoljudnog egipta a turskoj pase da zauzme mjesto kao vodeća sila muslimana sunita . lud narod jos luđe vođe
"U posljednjih nekoliko sedmice, više od 30 ureda Muslimanske braće diljem zemlje je napadnuto." Kako se zarko brani sekularizam, nevjerstvo i prozapadni nacin zivota. "Al-lah uistinu neće promijeniti stanje jednog naroda dok se on sam ne promijeni" Dakle, braco egipcani, mijenjajte se, ili cete biti zamjenjeni.