Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su pravi demonstranti u nas sve tarhana,nama treci cetvrti dan poceli pevati hahah
Novinari jedva dočekaju da objave neku vijest... Bar sačekajte dok se skupi informacija, pa objavite cijelu priču.
Nešto imam osjećaj da vlada neće prihvati ni 10% prijedloga sa plenuma, pa će nam opet trebati "huligani" da ih ubjedimo. Sramota je huliganima zvati ljude koji su uradili za par dana više nego sva ova udruženja za 20 godina.
ma kakvi vlada se ukenjala od straha od onih kratko ošišanih lezbača i kojekakvih pederčića i glumaca plenumaša,kazu samo što ovi zazinu vlada ispunjava (al na kiti).Sljedeci protesti moj prijedlog je da se ganjaju plenumaši i kamenovat ih jer su oni ti koji su upropastili cijelu stvar.
Dobice oni isto sto i mi - Republiku rusku
nisu oni balije pa da to dopuste,balije sad hoce i rvatima da daju kantone,veli laguzmdija moglo bi se pricati o tome