Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok svugdje protestuju mi na izletima j..o nas otac nenormalne. Nemoze mutavom bosnji bog usadit pamet u glavu!!!!!!! Bake ako ovo citas, opali po ovoj stoci dok ne budu jeli rizu svaki dan i to 365 dana u godini!!!
I kod nas sve gori, ispod rostilja
Neka Bosnji njegove tradicije pa makar i nakon toga ne imao nista za jesti i piti...
Nije džaba Francuz giljotinu izmislio. Bosanac izmislio lopatu... veliku ... kojom može tonu uglja izbaciti u dva zamaha ... na radost poslodavca.
@prviposljednji To je onaj debil Sirotanovic napravio...
Kako su glupi ovi Francvuzi, ne znaju da uživaju u životu. Tako sam i ja budala učio a svi mi govoril ida guzim i okrećem janjad
a nasi se ubise rostiljima i janjetinom
I kod njih lijepo vrijeme za 1 maj!
to se svake godine desava u francuskoj i njemackoj za 1 maj,glavne mete su mc donaldsi
Ovo je adrenalin..
Paljevine i stvaranje nemira su samo oruzje koje ce isti oni koji vas levate iskoristiti da vas opet izlevate.. sustina je razmisljati van kutije..
meanwhile in Bosnia: pec pec... cug cug.... svirili svirili... ojha
MACRON = LOUIS XVI LE PEN = LE PEN Hehe.
Zato bosanci i hercegovci rostiljaju za 1. Maj...ljudi ba sta se vise nervirate, vidite i sami da je nama ovdje extra...niko kao mi :)
ne znaju uživat ovi francuzi ko mi
danas protestuje genocidna gamad i njihovi pomagači,....... bošnje su vazda bili gospoda i ovaj praznik slavili uz roštilj i sevdalinku!
@popusiogamiIeduduk đikane smrdljivi ne brabonjaj, ........ Bošnjo ima dušu i zadovoljan je sa onim što ima!
@popusiogamiIeduduk đikane smrdljivi, očito ti ne znaš šta je duša!