Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj pravi rat ,trijebe ih ima 70godina.
Usli im u zemlju, zauzimaju je i domicilno stanovnistvo nazivaju islamisticke organizacije... Al to mi nije cudno, cudna mi je Saudija i Turska .. gdje su ??
treba izrael poslati po 50-ak nuklearnih bombi na iran i tursku.
Jadan je onaj koga brani hamas ili SDA..
Zašto koristite termine poput "sukob" i "rat"? Zar to ne bi ukazivalo na neku jednakost izmedju Izraela i Palestine? Pravi termin je etničko čišćenje, kolonijalizam Protjerivanje Palestinaca iz svojih domova u cilju zamjene stanovništva. Novinarstvo klix novinara, njihov izbor riječi i termina nastavlja da bude, najlakše opisano, grozan. Kao da čitam CNN propagandu
Jordan( 10 miliona) , Sirija (17 miliona), Liban (3,5 miliona), Egipat (100 miliona), pa i Turska (80 miliona) i Saudijska Arabija (30 miliona) !!!! Palestinci (4,5 miliona) Izraelci (9 miliona). Da je sloge protiv agresije i nepravde, udruženi bi, pa samo i zajedničkim "puhanjem" u pravcu onih koji probleme prave, otpuhali okove agresije. Poražavajuće i sramotno.
Ne moze se unistiti jedan narod ( nazovite njih kako god hocete). Ne moze se izbrisati sa lica zemlje. Lako je nacrtati kartu svijeta gdje ne postoji jedna Palestina ali ko je taj koji cini tu drzavu. Svjetski “ lideri i pametnjakovici” shvatite to vec jednom. Sigurno vam ovakva situacija i odgovara.
Jako je konfuzna situacija dole.Naime prostor na kojem je Palestina je u historiji bio Izraelski pa su se Palestinci naselili na te prostore i proglasili je Palestinom. Iz tog razloga vlada netrpeljivost jer ovi Izraelci smatraju Palestince uljezima na zemlji njihovih predaka.A do nekog konkretnog dogovora nisu nikad dosli.
usra ga ti sem tako
Nije tačno nikad na tom tlu nisu zivljeto jevreji do 1943 Na tom tlu jest nastala religija Judaizam ali jeverji ili zidovi nikad josu zivjeli tu To je zemlja Palestinaca EDUKUJ SE MALO PA KOMENTARISI !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U svakom novom sukobu će Palestinci još više izgubiti.
A ko se sad je*** 200 palestinki kad su muski glupi ko k**** i poginuli?dolazi do disbalansa muski/zenski jer muski bjeze ko pi**** (izbjeglice)
bas nesto pratim ovu situaciju i uvijek ih za ramazan napadaju
napadnuti su i vjernici pred crkvom za pravoslavni uskrs
bosnjo to moze komentarisat ovako il` onako,ali sigurno je da ce se povecati broj izbjeglica a svi znamo gdje se naseljavaju po federaciji kod brace,kad sagradite ko u bl jevrejski kulturni centar to je onda penicilin za pobjeglice
Simptomaticno sve se desava pred najveci muslimanski praznik Bajram.Poruka je jasna,namjera je jasna svakome ko je nepristrasan.Nadamo se da ce se fasistickim cionistima sve jednoga dana obiti o glavu.
pa neminovno je da ce da ispuse i naograjisu
Molim Allaha da kazni izraelske fašiste i siledžije svojom moći! Amin!
mmmmmmm 1k uspeelii smooo
Gdje si Finci... Nema te na mapi...
treba izrael poslati po 50-ak nuklearnih bombi na iran i tursku.
Lako je biti frajer protiv nejači i kamenica.
Sravniti sa zemljom i jedne i druge. Osevapili bi se. Tamo nikad mira nece biti. Fanatici na obe strane.