Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da janjad vrte oni se šibaju sa policijom..
Treba ih bošnjo ponuditi janjetinom i pivom da se malo smire!
Pod hitno, sazvati sjednicu i organizovati samit u Prištini na koji treba pozvati sukobljene strane u Parizu, da sjednu za pregovarački sto.
Traze da im minimalna plata bude 600 marki.
Koliko ja vidim policija je ta koja rastjeruje okupljene udara i hapsi iste. Nije da nema onih koji žele da iskoriste ove proteste u svoje ciljeve. Ali također i vlada sve više proteste okreće u svoju korist prenoseći svu krivicu na protestante, a poslušni mediji su njihove vjerne sluge.
Ne roštilja ko ima nego onaj sto je navikao :)
Ovi protesti vise nemaju smisla, davno su oni poceli protestovati zbog goriva. Sada je ovo samo preraslo u nasilje i izivljavanje.
podrska francuskim demonstrantima iz savezne republike njemacke.👷🙋