Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klin se klinom,A ZIDOV PLINOM !!!!!!!!!!!!
Doce djavo po svoje !
CUJ TERORISTI!!!! ZASTO SU TERORISTI? ONO DIJETE OD 6MJESECI JE TERORISTA JER IMA MUSLIMANSKO IME,SRAM DA BUDE ONIH KOJI PISU I ODOBRAVAJU OVO STO SE RADI,NIJE VAZNO KOJE VJERE DA SI I KO SE UBIIJE DIJETE JE DIJETE, NEDO BOG NIKOME DA SE OVO DESI I SREBRENICA STO SE DESILA NIKOME PA NI NAJVECEM DUSMANU, IMA BOG I NEK IH ON KAZNJAVA AKO GRIJESE A NE NEKO DRUGI
ova humanitarna akcija. ova lova ce ici svugdje samo nece u gazu da pomogne nevinim ljudima.. lopovi.
Kako židovi gledaju na nas, sve ostale: \"Tada će Židovi neizmjerno bogati biti jer će blago cijelog svijeta u njihovim rukama biti. Svi će narodi prijeći u židovsku vjeru samo kršćanima to neće dozvoljeno biti, nego će ih potpuno iskorijeniti, jer su porijeklom od đavola.\" (Talmud, Jebamot 24b, Aboda 3b). \"Tuđa žena koja nije kći Izraelca, dio je stoke.\" (Talmud, Abarbanel). \"Dijete u utrobi jedne Nežidovke nije bolje od životinje.\" (Šulhan aruh, Joreh deah 240). \"Mesija će doći i povratiti Kraljevinu Židovima, a ostali narodi svi će njemu i njima služiti i podčinjeni biti.\" (Talmud, Šab 120a). Ko proliva krv onih, koji nisu Zidovi, vele rabini, Bogu zrtvu prinosi\" (8Falk. Schim. f. 247.3; Bemid. b.r.p. 21. f .229.3).
cifuti, samo im jebite majku!! Znajte da je cijeli normalan svijet uz vas! Smrt teroristima i islamistima, najvecoj posasti danasnjice!!!!
smrt čifutima
zli vuk, lovac i slicne zivotinje nek idu u sumu gdje im je mjesto, a mogu malo i kod veterinara.
kako se može provjeriti ovaj humanitarni broj
zovite narode , zovite bice nekom besplatan mercedes
SULTAN svaka čast neka Allah nagradi sve one koji pomognu.
...i povedite zene i djecu.ovo nije rat to je deratizacija
bosnjaci pomozite braci.kupite avionsku kartu i pomozite palestince.nemojte cekat da neko organizuje vas.
Braco i sestre, Humanitarna akcija za Gazzu Pozivom sa fiksnog telefona ili sa mobitela ciji brojevi pocinju sa brojevima 061 i 062 na broj telefona 090 292 005 donirate 3 KM za nasu napacenu bracu i sestre u Gazzi. To mozete uraditi i uplatom veceg iznosa na racun 1327310010025273 ISLAMIC RELIEF WW BIH sa naznakom za Gazzu. Neka ovo bude nas skromni doprinos i nase solidarisanje sa muslimanima i muslimankama Gazze
otvoren lov na teroriste svi dobrodosli