Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemogu reci da imam imalo sipmatije prema bilo kojem obliku eksterma tako i prema tebi moj serijat ..taj serijat ako si ga zeljan i toga morala eno ti nekoliko zemalja srednjeg istoga i afrike pa izvoli..tamo su svi obuceni po tvojoj ,zelji nema alkohola, nema droge(iran ii avganistan procentualno imaju vise narkomana nego bilo koja zemlja zapada)pa uzivaj u kidanju estremiteta .kamenovanju (ovo je po bibliji ne po kuranu) zena majki i sestara.i ta vjencavanje djece sa strace od 80 godina .itd...prvo moras malo hodati po svijetu pa kada pokiupis doviljno iskustva onda sijedi pa komentarisi a nemoj lajati neupunen ..
...ma mogu se oni okupljati do sudnjeg dana...islam se siri i bice kao i ona\" tiha voda brijegove valja\". A Britanija je izgubila britanske vrijednosti onoga dana kada je prihvatila demokratiju kao nacin drustvenog uredjenja. Za njih je sve ekstremizam sto podrazumjeva vodjenje jednog moralnog nacina zivota. Ako ne pijes, ne drogiras se, ne bubas se po parkovima, liftovima i ulicama, ako nisi odjeven da ti se , ili vidi 95 posto tijela ili da hodas kao klaun.....onda nisi normalan i izlazis iz okvira britanskih vrijednosti....onda, mora da si neki islamski ekstremista. Poremecaj moralnih vrijednosti.
taman kad su nama ukinuli vize, k... srece!!!
Pa, u njihovom naslovu pise da su EKSTREMISTI.