Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah bilo mu dosadno da sudi već osuđenog..
šta će drugo, kad je unaprijed određna kazna koju će dobiti, bez obzira na dokaze
solitare, harc (srca), pauk, mine. legendarne uredske igrice.
ko brani ovog breivika, je l\' to neko dobrovoljno il je silom ?? neko mora
sto nisu i Andersu instalirali onu novu igru : \"snajperom spasi Sarajlije od Mevkidovih jarana\" ? dobra igra, pravo !
pa sta ce covjek kad je ovo gubljenje vremena. stvarno me nervira ovo trosenje para i vremena na sudjenja koja su jasna kao dan. nek ga brate osude za samo jedno ubistvo dadnu mu dozivotnu i cao, a ne ovako potrosit ce godinu dana na sudjenje i ko zna koliko para.
Sta ima paziti kad u samom naslovu pise da ima petorica sudija,valjda jedan od njih pazi ne moraju svi
Ccc 04.06.2012. u 18:22 Kako ga nije stid roditelja, rodbine, prijatelja i poznika tih jadnih i nedužnih žrtava.. Fuj, momentalni otkaz i trajna suspenzija za neprofesionalnost!! Rece mu osoba iz jedne demokratske, pravne, i narocito pravedne drzave u kojoj bi ovakvo ponasanje sudije bilo nesto sto se nikad nije desilo, i sto bi ga dovelo na stub srama bosanskohercegovackog drustva
i breivik je igrao igrice, dok je pripremao napad
Kako ga nije stid roditelja, rodbine, prijatelja i poznika tih jadnih i nedužnih žrtava.. Fuj, momentalni otkaz i trajna suspenzija za neprofesionalnost!!
Bolje da je Minesweeper-a sa zvukom ON.
pa sta, covjek moze raditi 2 stvari odjednom, gle cuda
a, da nije solitaire?
ma boli ga *urac,bolje i to neg da je zasp\'o
http://www.hedgewars.org/ sto je najbitnije besplatna je!!!