Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji ste vi debii, pa to je čudo neviđeno. Prvo, sumnjam da je ovo slučajno, drugo, UNIŠTAVATE NAM ZEMLJU S TIM SHITOM!!!! E za ovo ćete goriti u paklu sigurno, ma definitivno ćete goriti u paklu.
OVAJ SVJET OTKACIO TOTALNO,PJANI VOZE I UPRAVLJAJU,GLEDAM JEDAN DOKUMENTARAC IZ AMERIKE KOLIKO JE BELAJA NAPRAVIO TAKO JEDAN PJANO KADA NIJE SA OSOBLJEM KONTROLISAO JEDAN TANKER NAFTE PRIJE PAR GODINA.TOLIKO JE IMAO PIJANU POSADU DA NISU MPOGLI USTAJATI A NE UPRAVLJATI TANKEROM.TO SU KATASTROFE I KATASTROFE ZBOG ALKOHOLICARA KOJI SE POSALJU NEGDJE DA RADE.
Ima nafte i za bacanje. Curi na sve strane