Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko o najsavremenijim ruskim avionima ne treba ih ni gadjati sami se unistavaju
pa sta ti imas jadu krezavi..niko vas ne pominje
@VenaCavaSuperior Upišite svoj komentar
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
otiso him gumigelin
Dali srbima da malo voze
Lada Karavan in the sky
I oko ovoga smo se odmah podijelili. Bošnjaci se kao šprdaju, a Srbi kao brane. E tugo moja, jade i bijedo, srećom nemamo većih problema.
Ne znam sto su TURSKI F16 pucali na njih, da su pustili malo da kruze sami sebe bi srusili !!!!!
Mora da je bio gust saobračaj a i poledilo.
Kučio ga malo
Po koji put, njima niko ne treba, sami se unistavaju..
Iako je Rusija poslije Amerike druga po izvozu oruzja ali i Sovjeti su ekonomski propali vodeci trku u naoruzanju sa zapadom, ali i pored napredka u svakoj mjeri od dolaska Putina ipak su prosjecne plate u Rusiji 400 Eura.
Rusi nemaju najsavremeniju opremu ali zato kad zarati sto su govorili Njemacki komandanti u Drugom svjetskom "Unistimo deset sovjetski divizija, a oni stvore novih dvadeset, unistimo jedan tenk deset ih se stvori, unistimo jedan avion stvore se dva."
Druze moj sto se tice Njemaca njima kapu treba skinuti nadju ti samo podatak koliko je bilo poginulih Njemaca (sa kapitulacijom Njmecke) a koliko je poginulo Rusa, Engleza i Amerikanaca. Zamisli sad jednu drzavu protiv koje se moraju udruziti Amerika, Rusija, Francuska i Britanija da bi je srusile.
Sve je sobro dok im Clint Eastwood ne ukrade avion (Fire Fox)
e sad treniraju pivanje na - 20
Okretali se pod ručnom i vidi sta bi.
od ukupno cirka 70 komada tih aviona 2 pala dobra steta je nanesena rusima :) mogu misliti koliko je to kesha ta 2 komada..
Ma ruske budale napile se pa ne znaju kud voze