Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zašto ga ne zovu TERORISTA ŠTO IJEST ili jje ta riječ rezervisana samo za muslimane
Zasto ne bi ostao u pritvoru???????????,,:/
@Zivko Josilo ovaj tip ne prznaje norveški sud, priznaje da je počinio djelo za koje se tereti ali kaže da se ne osjeća krivim, ne priznaje sud , kaže da ej on oficir krstaške templarske vojske ! vidim da ga braniš što jasno ukazuje na tvoje latentne kršćanske terorističke sklonosti ! \'\'\"Ja sam vojni komandant u Norveškom pokretu otpora i Vitezova templara Norveške. Što se tiče nadležnosti suda ja se tome protivim, jer ste dobili mandat od organizacija koje podržavaju ideologiju mržnje i jer podržava multikulturalizam\", rekao je Brejvik.\'\' http://www.islambosna.ba/vijesti/vijesti-svijet/31104-kranski-terorista-breivik-na-suenju-izjavio-da-ne-priznaje-sud-te-se-nazivao-zapovjednikom-vitezova-templara-
ama kako ga ne zovu te:r:o:ri:s:ta pa evo ovdje prva rijec te:r:or:ista? U svim haman medijima su ga tako nazvali...sta s:e:r:e:te koj1 q:rac eto nikad niko nikog nije nazvo te:r:o:r:i:stom prije 11-9... s3ronj3 no:li:fers:ke samo da vam je kuhat
PAMETNOM I POSTENOM COVJEKU PODJEDNAKO SMETA SOPSTVENI S M R A D KAO STO MU SMETA TUDJI . TI SIGURNO NE SPADAS U TAKVE .
da je pobijo 80 muslimana davno bi ga pustili na slobodu i dali mu svakojako ordenje za hrabrost. cak bi ga i onaj njihov kralj kruniso kao viteza.
Ako ga puste eto ga u sarajevo
pa dećki što ste kidisali na ovog dražesnog lijepog momčića, pa vidite kak je sladak ja bih mu lizo! :(
\'\'On nije musliman sta znaci da po definiciji ne moze biti terorista. To sto je on pocinio je zlocin, nije teroristicki akt! Da ponovim, samo su muslimani teroristi, to je cinjenica! A zapad vodi preventivni rat protiv muslimana. Treba sprijeciti svakog muslimana da dobije mogucnosti da pocini teroristicka akt.\'\'\' MORAT ĆU SHVATITI OVE TVOJE KOMENTARE KAO SARKAZAM...BOLJE I TO NEGO DA TE LJUDI SMATRAJU MALOU.MNIKOM..ZAR NE ?
Zato sto nije Musliman.
Čujem da na otok utoya dolazi FBI ispitati ima li na fasadama objekata na Utoyi kakve štete.... s Mevlidomom ga zatvorit, da vidimo ko će tu koga...
http://www.youtube.com/watch?v=etCf66VeNGM&feature=related OVO JE PRAVA ISTINA
za razliku od ovog tvog teroriste mevlid nije nikog ubio
pustite i Mevlida do suđenja
\'\'Nije svaki musliman terorista, ali je svaki terorista musliman. Znaci nigdje se krscani ne spominju, kontas! \'\'\' a šta je ovaj šuppak? jel i on musliman !? zaključak ti je im.b.e.c.i.lna, otrcana, izlizana i ofucana fraza sa CNN-a i ostalih procionističkih i krstaških medija ! čuj \'\'Nije svaki musliman terorista, ali je svaki terorista musliman.\'\' hahahah j.e.b.e.n.i maloumniče ! jel to neka starovlaška mudra izreka !? ovaj terorista je jasno u sovjim fašističkim djelima i spisima rekao da je krstaški sveti ratnik protiv islama i muslimana, a djelo koje je počinio je uradio da bi \'\'probudio kršćansku javnost i pokazao joj koliko joj prijeti opasnost od islama i muslimana\'\' koji apsurd, krstaš i kršćanin koji svoje sugrađane plaši islamom i muslimanima, pokosi njih 80 ! dakle nijedan musliman za koje on tvrdi da su opasnost za Norvešku i kršćane u Europi to nije učinio ali zato jeste on ! i hvala mu na tome ! živio krstaški terorizam nad kršćanima!
JA BI OVO SAMO GLADNIM HIJENAMA UBACIO I ZAVRSEN POSTUPAK I JAVNO PRIKAZIVO.
\'\'Tridesetdvogodišnji terorista desničarske orijentacije\'\' on je terorista krstaške orijentacije..recite slobodne neće vam ku.ra.c otpasti zbog toga piČ.ka vam mat.erina licemjerna !