Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sankcije EU i Amerike su nezakonite. U ovim zemljama je jedan od osnovnih principa da je privatna imovina zagarantovana. Do sada ni jedan Sud nije osudio Rusiju za rat u Ukrajini, pa prema tome ne mogu se donositi nikakve sankcije protiv pojedinacnih gradjana Rusije i njihove imovine. Od ovih sankcija imaju koristi samo banke u kojim se nalazi ova imovina.
Demokratija Na naj većem nivou 😂😂😂
J*be se Romanu, lik ima izraelsko drzavljanstvo znaci ako bas bude pod sankcijama onda ce biti pobuna da je to antisemitski - "double standard"
nEmA PoLiTiKe u FuDbAlLuu. LGBT khmmm Palestina khmmmm khmmm
Haha a mora se onaj u banki izjaznist ko peskir da dobiju onaj iso papir da primaju peskire inklizivni ahahaha jbli mater jes namazan bankar
Nema mi logike da nekome oduzmu imovinu jer zemlja iz koje potice vodi rat sa drugim zemljom.