Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde Cile Mile daj sad i ti jedan referendum nakon izbora da vam ***o majku jednom i zauvijek stoko srpska pravoslavna preko Drine i pognjavimo u njoj - kao što ti je Sefer poručio, "stisni pelju ako imaš muda" hehehehehehehehhehe, a vi hrvati poklopite uši nismo mi zaboravili na vas, doči i vama red da ***o milu majku.
da nam nije dodika i takvih kao on bili bi Švicarska vjeruj ti PSIHOPATO SA JAHORINE
nevjerujem
sada je r. smrda na redu,a dodo nek sipu racku skotima
Neregularan referendum i naravno ocekivani gubitak i fijasko. Pa sve i da je bilo 80% naspram 30% za otcijepljenje, Englezi bi nasli nacin da to laziraju. UK sebi ne moze dopustiti tako nesto i tacka. Ne znam zasto su se uopste zanosili.
Jah eto, cijeli svijet je iluzija i sve je namješteno. Čak i ono što je namješteno je iluzija jer je namješteno namješteno.
"Unfortunately, no one can be told what The Matrix is. You'll have to see it for yourself." :D
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Pogledajte je na slici kako brine. damireee :D
Ova slika kao da kaže: "A, đe ću sad?"
Mislim da bi Skotska, da je postala neovisna, usla u ekonomsku neizvjesnost i, mislim, da bi puno ovisila o ostatku UK. Skotska ima ogroman problem s rastom nezaposlenih, povecanjem siromastva i ulicnoga kriminala. Postoje mnoge cetvrti koje su opasne za obicne prolaznike i setace. Cinjenica je da mnogo Skota "ne voli" London i kraljicu i da su mnogi i glasali za otcjepljenje.
ova ko da radi kod dodika,i poslije poraza ona nešto ponosna,izgubili ste mrš u rupe stoko,i vi i katalonci i dodik
Sturgeon: " Neznam kako se to moglo dogoditi I pored sve podrske koju smo dobili od naseg dragog Dodika!" :)
Sta ti imas protiv Dodika?Sta ti Dodik radi?On gleda svoja posla u RS,ne tura nos po Federaciji ko vi muslimani.Samo gledate sta se desava u RS-u yebo vas otac više,odjebite
Jest se psihopata upalio kao da ga je kacevanda ukljucio na svoju belegiju,,,,,
PRIKAŽI ODGOVORE (4)