Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja zatucanog naroda u pm .....
Uz duzno postovanje, moderni feminizam je pun nebuloza i nije vise u pitanju ravnopravnost vec dominacija zena sa svojim psecim okicama i glumljenjem zrtve. Niti jedna zena ne mora prihvatiti nista sto ne zeli i nije nicije vlasnistvo, ali isto tako ne mogu shvatiti zene koje tvrde da su zrtve, a ili se kriju iza raznih feminističkih organizacija, ili sute i trpe. Seksisticku politiku ne podrzavam i vjerujem da je ovakav mentalitet zastupljen u zatucanim sredinama, ali i u liberalnim sredinama, kada ih vidim polu-gole na ulici, sve mi je jasno. To niti prilici jednoj dami, niti se onda moze razmisljati o tome koliko je intelektualno potkovana kada je sve ostalo na izvol'te. Cista biologija koja se nikada nece promijeniti bez obzira na stepen evolucije drustva. Neke stvari se mogu malo izmijeniti da se neke stvari sprijece. Jednako tako i drustvo s kojim se druze. Mozak na pasi nikada nikome nije donio dobro.
Nigdje u svijetu ne postoji potpuna ravnopravnost. Ali ne mogu da vjerujem da su ovakvu izjavu dali "Blizu 43 posto muških ispitanika smatra da žene nemaju izbora nego prihvatiti određeni stepen nasilja,a udio djevojaka koje misle isto je 39 posto...." to mi je nevjerovatno :s totalno poremeceni.
Žene hoće da bude ravnopravna u parlamentu, a neće da bude ravnopravna kad se kosi trava :D
Ko kaze da nece? Ali nije vrijeme za salu ovdje je rijec o nasilju nad zenama i po meni nije nimalo smijesna tema.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
što žene mogu učiniti da se svaki dan budiš tužan i jadan, ne može niko
ove naocale su cista provokacija nije ni cudo
Imam osjećaj da se ovoj u crvenom neće svidjeti kako je ispala..
mislim da je uspjela prikriti identitet :D
...tradicija...lijepo ime za iz prošlosti naslijeđenu gomilu, najčešće debilnih, svjetonazora i pogleda na stvarnost.
umij se ba