Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto indijskog soja prije ljeta, zovu ga "dvostruko mutirani" ...
Meni ovo izgleda kao da stalno pojačavaju virus.Vidjeli da im je slab,pa onda eto Britanskog,sad kad je i on prošao eto jos jaceg Indijskog
"Mislim da nijedna porodica nije pošteđena smrtnog slučaja uzrokovanog koronavirusom", kazao je Laxminarayan. Neka indijska porodica ima 10 članova, znači na populaciju 1.300.000.000 ima 130.000.000 porodica. Znači već ima 130 miliona mrtvih? Kome trebaju ovakve vijesti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
500.000.000 može biti samo ako se prenosi zrakom ...
prije 2 mjeseca Indija je proglasila pobjedu nad koronom. Temperature preko 30, sunce prži a broj raste ko da ih neko prska koronom.
To znaci onda da je smrtnost puno puno manja,jer se ststistika računa u odnosu na zvanicno prijavljene
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
citavu indiju treba staviti u karantin, sta radi njihiva vlada sto ne zatvori mjesta da sene siti zaraza
Korona ce trajati do septebra 2021, onda ce u 2022 godini da se zove drugacije
sezona 2
Zemlja incesta bolescina....nije ni cudo.
Izračunajze relativne odnose pa ćete vidjeti da je smrtnost u indiji 10x niža nego u BiH gledano u odnosu na broj stanovnika.
I šta kažu, od šišmiša je? 😅
Pa eto onda su oni jako brzo svi imuni i nema problema.
Dali je slucajnost sto je bil gejts prije 5 godina govorio da treba smanjit broj stanovnika na planeti? Dali je slucajnost sto je fajzer prije 2 godine narucio 5 milijardi bočica za vakcine? $
Tolika cifra zarazenih u zemlji koja je blizu Kini po broju stanivnika. A Kina dnevno po par slucajeva. Nesto tu ne stima sa Kinom?
Moze poneka zemlja biti corona-free, ali dok se vecina covjecanstva ne oslobodi korone civilizacija je na ivici kolapsa. Rjesenje je da barem jedna od zemalja proizvodjaca vakcine objelodane recepturu kako bi ostale zemlje mogle pokrenuti proizvodnju istih. Ovako bi savladali koronu u roku par mjeseci i izasali bi iz izolacije i recesije. U suprotnom, covjecanstvo ce biti zatvoreno jos par godina, a do tada ocekujte privredne slomove, glad i ratove. Izbor je nas. UN?
ŠARADA. I LAŽ. OVCE OD NAROD. PROBUDITE SE VIŠE.
Jel te stid? Znas koliko je djece ostalo bez roditelja? Je li njihova bol laz?
Jesu li strucnjaci tu da strahuju ili da rjese problem AKO ga ima.. Vjeruje u kUronu = neuracunljiv
oni prvo operu kravi šuppak pa se onda naloče te vode. bolje da ih nema.
Sad ce teoreticari pocet sa svojim basnama kako je sve ovo medijska propaganda... Sta je to tako u ljudima pa da ne mogu priznati da nam se ovo stvarno desava?
Pa ti si ocigledno glup kolko si tezak pa vjerujes u medijsko i politicko izapiranje mozga(lobanje u tvom sl)
Sigurno postoji u njima sejtan pa im neda da vjeruju u ono sto im se fino kaze. Vjeruje u Kuronu = neuracunljiv.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sreca pa dodje proljece. Ostali bi bez plina zbog Indije.
Haha