Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod njih ona donosi dijete na sjednicu i proglase je superzenom. Kod nas da neka majka tako uradi proglasili bi je seljankom i papkom.
Ne znam za[to bi dijete ostavila kod kuće ako ga može voditi sa sobom na posao. To bi voljela svaka majka, ali ne može. Ona ako može, dozvoljavaju joj, i njoj ne smeta, nema potrebe dijete ostavljati na čuvanje. Ona može ono o čemu sanja svaka majka, da ne ostavlja dijete u vrtiću ili dadiljama.
med najmedeniji
svašta xD
svaka njoj cast, al\' zar nije mogla ostaviti dijete kuci, da ga neko pricuva ... Nije ovo bilo kakav posao, da se djeca dovode
Zvanicno niste normalni! Ovo ste prije deset dana objavili