Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nece bogme moc jer mali medvjedi ce doc :D
Uhapsili i dedu koji je prelazio ulicu, iako nije imao nikakve veze sa datim slucajem.....
Svedska je bila na Hitlerovoj strani i zato je treba ,,nagraditi``(SRAVNITI) !
Slicno je i sasvim slucajno `` demokratija`` dosla u arapske zemlje ! Nakon decenija opazanja , manipulisanja i vrebanja ,podmuklo su ostvarili svoje planove i u SFRJ E , Zahpade , kakav si ,gadis mi se !!!
Irska najproduktivnija i najbogatija zemlja u EU a sada rove kante i spremaju šatore kada ih izbace na ulicu. Nisam čuo da se iko smrzo od zime ili izbačen iz stana u Bjelorus. za razliku od Poljske i Rumunije gdje crkaju po barakama bez grijanja.
Svedska je bila na Hitlerovoj strani .
Grci pate zato što su neradnička stoka kojoj su Švabe valjale dok su valjale kredite, nešto kao SFRJ i Amerika, pa sad ne valjaju. Ne budi glupava komunisticka fukara.ba
Mogu misliti kako bi US ,Njemacka,Engleska i druge zapadne zemlje reagovale da im strani avion udze bez dozvole u zemlju sa bilo kojim porukama ! Bjelorusi su ofalili,trebali su tu dvojicu po kratkom postupku !!
Za one sto pljuju po belorusiji na osnovu zapadne propagande kojoj veruju. Zapitajte se samo jedno pitanje...da li bi bosna smela da protera ambasadora ijedne zapadne zemlje da ispusta propagandne poruke nad njom...odgovor je jasan. Vama strani vojnici PO SKOLAMA dele deci propagandne letke i vi cutite. I onda je lako smejati se belorusiji u kojoj je prosecna plata 1100 evra.
OVAKO I "RAK" KOD NAS UVODI CENZURU INTERNETA MIMO SVOJIH OVLAŠTENJA..
ja sam cuo da je tu bio i danisov međed
Međedi će i vama donijeti demonkratiju pa da vas otpuštaju sa posla i izbacuju iz stanova ko u Grčkoj i Španiji, samo čekajte.
Srecom Svedska ima pravu demokratiju.
Mogu li se bespilotnim letjelicama ovakve poruke ubacivati duboko u Sjevernu Koreju ?
Sta se koji vrag svedjani krce, njihova drzava, njihovi problemi, ja bih im poslao avion pun govana na stokolm
Ti čudesni maleniiii, leteći medvjediiii....