Čeka da mu se vrati pasoš
0
Strauss-Kahn proslavio odbacivanje optužnice
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja zaista ne mogu da vjerujem da sam čak i pomislio da je moguće da bi čovjek ovakvog kalibra mogao nešta slično tome uraditi ! Kako se to sve fino našminka i umota, a sve kako bi se diskompromitirala osaba kakva je Strauss-Kahn. Da vam faćko nešto kaže kada većina medija to zataškuje, vrlo vješto. Kahn je trebao da pretenduje na mjesto PREDSJEDNIKA Francuske, ali kako nije podoban, a isti ima veliku podršku francuskog mijenja trebalo ga je malo ocrnit i napravit od njega crnu ovcu ! ZAKLJUČAK : Odlično obavljen posao !
@ dhihadbosna a ti si placeni srbin da ovdje crnis muslimane........jalovo smrdsko srpsko cudoviste...............! dzihadbosna===srbin i srbija.
sada ih tuzi majstode uzmi im sve na svijetu i je.bi im ma.jku sto su te skinuli sa mjesta sefa mmf-a
povalio dvije sobarice...
ZEKO PIJE MLEKO
Bivši direktor MMF-a očekuje da će mu biti vraćen pasoš, kako bi otputovao do Washingtona.... pa zar mu do tamo treba pasoš? Ili su se granice USA pomjerile...nisam to znala!
Od prvog momenta sam rekao da je nevin, da je sve podvala i cista laz...! Mali kepec , sarkozy ostaje kepec.
cionistički krmak..istočnoevropsko kazarsko-čiffutsko govnno
Para bushi gdje Kahn nece... Kako bi kod nas sudije reagovale?
\"pokušaj sinovanja\" stoji u tekstu. Bit će da joj je htio napraviti sina.
Izvuce se stari pek.sin ,, sta sve novac radi...