Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja,vi nevjernici ste najpametniji masallah :D sva pamet svijeta se u vasim glavama nasla....
Trump izigrava nacionalnu maskota, da bi klintonova ojebnica mogla doći na predsjedničko mjesto sigurno, i ionkao zna da ne može proći, ali zato kad klintonova spusti dupe u bijelu kuću i klaun trump će biti teži nekoliko miliona godišnje :)
sinko...glup si kao i svaki bosnjak....kintonica se kandidovala da nebi zavrsila u zatvoru...a sad kad krene iznosenje u javnost kriminala porodice klinton ne da nema sanse vec joj se smjesi robija....sa druge strane sanders je komunista a to u americi nece proci....jedini favorit je tramp....zato je i izjavio pre neki dan "ja da sad ubijem covjeka na ulici opet bi bio izabran za predsjednika"
Kad nesto pogledam ovog Trumpa tacno se vidi da nije normalan.
kad se sjetim kad su je gadjali snajperima na dubravama. ona je takodje jedna od glavnih ucesnika destabilizacije libije i ubistva gadafija
Na izborima u USA nema pobjednika, jedino postoje gubitnici a to su građani.
hhaha,koji neandertalac trebas bit' pa da glasas za Trump-a
Tramp "valja" kao sto valja i Dodik, ako nije jos i "bolji"...
da im hoce pobijediti Trump, jedan tipicni amerikanac, da i sami vide kakvi su
Kada će Izbori u SAD-u biti organizovani u interesu građana a ne političara.