Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turci se zaželili MMF-a i zapadnjačke demokracije.
svako zlo i nemir u svijetu donosi Amerika pod vodstvom cifuta....Smrt fasistima
erdogane posalji tenkove na ovu potplacenu predizbornnu gamad
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
opzicija u turskoj je samo aparatmosada, ako budale misle da ce im biti bolje sa nasiljem, demonstracijama kao što je uradjeno u zemljama arapskog proljeca onda su stvarno budaletine .....
Turski Majdan.
Treba održati mir!
Nazalost, dosla je na red Turska...
u turskoj se već decenijama vodi rat između kurda i vlade.
Erdogan je dao mnogo kurdima, kao i svim ostalim stanovnicima. PKK je samo skupina maloumnih divljaka koji imaju cilj razrusiti Tursku. Sto se tice desavanja u zadnje vrijeme, mislim da je to rezultat odbijanja EU i MMF.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neće ovog diktatora niko skinut milom. A budul ga silom skidali rat u Siriji će bit nula šta će on napravit od Turske.
Nas'o se ispodprosjecno inteligentni Balkanac koji nije u stanju sastavit smislenu prostoprosirenu recenicu da vazi o diktatorima i rezimima. Idi se okupaj, ucini nam uslugu :))))))
et vidiš nemamo ništa zajedničko sa turcima. vidiš kako su ljudi se dignuli na noge. a mi već 20 godina sjedimo.
Hajmo: cija je sad zavjera da se obori turska_Cionisticko_vatikansko_americko_siitsko_asadovsko_sissijevska!Svi krivi osim erdogana
@katil: Nista inteligentniji od mora drugih "isto-bez-misljenika" na ovom clanku :D
Opozicija potpomognuta zapadom koristi situaciju da svrgne Erdogana s vlasti. Samo budali nije jasno. No, ne treba dati podlim Amerima pardona ovdje. Ugusiti ove proteste i ucvrstiti vlast samo jos jace.
Turski narod se mora sam obračunati sa diktatorom.
Diktator koji je od Turske napravio ekonomsku velesilu. Eh da je nama takvog 'diktatora'.
Jadna je to sila, koja je nastala na asteroidima !
Americko maslo!
Kao nije reziran napad.